تلاش جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی؛ مهم‌ترین وظیفه سازمانی حوزه زنان وزارت کشور
کد خبر: 3818906
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۳

تلاش جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی؛ مهم‌ترین وظیفه سازمانی حوزه زنان وزارت کشور

گروه اجتماعی - مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: تلاش در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی مهم‌ترین وظیفه سازمانی حوزه زنان وزارت کشور است؛ لذا در سال جاری باید در این مسیر قدم‌های مثمرثمرتری نسبت به شناسایی ذخایر و داشته‌های زنان و معرفی آنان به جامعه و نسل آتی جامعه برداشته شود.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، اولین نکوداشت زنان مفاخر استان مرکزی، امروز 22 خرداد به همت دفتر امور زنان و خانواده استانداری، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک، شورای اسلامی شهر، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان با حضور فریبا نظری‌پور کیانی، مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده، آقازاده، استاندار، مقدسی، نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس و جمعی از مهمانان استانی و کشوری در فرهنگسرای شهر اراک برگزار شد.

نظری‌پورکیایی با اشاره به اینکه اولین نکوداشت زنان مفاخر ایران در استان مرکزی برگزار شد، از زحمات استانداری مرکزی جهت اعلام آمادگی برای برگزاری اولین نکوداشت تقدیر کرد و گفت: این مراسم به منظور معرفی و شناساندن نیمه پنهان بخشی از ظرفیت جامعه در نظر گرفته شده است، استان مرکزی با توجه به داشتن مشاهیر و مفاخر بسیار، آغازگر این مسیر طولانی در راستای شناسایی مشاهیر پرافتخار و بانوان نام‌اور است.

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی به عنوان دبیرخانه دائمی نکوداشت زنان مفاخر در کشور انتخاب شده است، اظهار کرد: تلاش در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی مهم‌ترین وظیفه سازمانی حوزه زنان وزارت کشور است؛ لذا در سال جاری باید در این مسیر قدم‌های مثمرثمرتری نسبت به شناسایی ذخایر و داشته‌های زنان و معرفی آنان به جامعه و نسل آتی جامعه برداشته شود.

نظری شناسایی ثروت‌ها و ذخایر ارزشمند کشور را ضروری خواند و تصریح کرد: ذخائر انسانی با گذر زمان ارزشمندتر و ریشه‌دارتر می‌شوند به همین دلیل باید با شناسایی ذخائر انسانی موجود، جامعه و خودمان را در برابر آسیب‌های فردی و اجتماعی واکسینه کنیم.

این مقام مسئول اضافه کرد: استان مرکزی به عنوان نخستین استان در معرفی زنان مشاهیر و مفاخر برگزیده شده و به دلیل برخورداری این استان از ذخایر بالای مشاهیر و برگزاری اولین مراسم نکوداشت زنان مفاخر به میزبانی اراک، استان مرکزی به عنوان دبیرخانه دائمی نکوداشت زنان مفاخر در کشور معرفی شد.

وی اظهار کرد: پس از استان مرکزی مکلف شده‌ایم در جستجوی گنجینه و مشاهیر زنان در دیگر استان‌ها نیز باشیم و با پرهیز از حاشیه‌هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند در راستای الگوسازی برای نسل جوان اقدامات موثر انجام دهیم، قرار براین است تمام استان‌ها مفاخر و مشاهیر خود در حوزه زنان را معرفی کنند.

نظری بیان کرد: هر کدام از ۱۲ زن مفاخر استان که امروز در این مراسم تجلیل شدند می‌توانند به تنهایی ساعت‌ها موضوع گفتگوی زنان جامعه باشند، بر این اساس در صدد هستیم که این مفاخر را به عنوان الگو و اهداف آینده معرفی کنیم.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با یادآور شدن این نکته که ثروت‌ها و ذخائر ارزشمند کشور باید شناسایی شوند، گفت: از معرفی اولین‌ها نباید به راحتی گذشت، این افراد می‌توانند الگوهای مانایی برای بانوان و دختران جوان نسل جدید و نسل‌های دیگر باشند.

تلاش جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی؛ مهم‌ترین وظیفه سازمانی حوزه زنان وزارت کشور

به گزارش ایکنا؛ محسن شاه‌رضایی، مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه زبان هنر بهترین ابزار در راستای حفظ و معرفی اندیشه و ظرفیت مفاخر است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد، افزود: آثار شعرا و فعالان ادبی بدون گسترش موسیقی ملی امکان‌پذیر نیست؛ چرا که موسیقی باعث تکرار آثار شعرا و در نهایت زنده ماندن نام شعرا می‌شود.

وی تصریح کرد: ویژگی‌های مفاخر و اندیشمندان صاحب‌نام نقاط مختلف کشور باید از سوی نهادهای مسئول برجسته‌سازی و به عنوان الگوهای اخلاقی و رفتاری در جامعه معرفی شود، با استفاده از ابزار قلم و موسیقی و ابزار هنر می‌توان جاذبه ایجاد کرد.

در پایان این مراسم از ۱۲ بانوی نام‌آور گذشته همچون عالم‌تاج قائم‌مقامی، قدس‌السلطنه بیات، سونیا بالاسانیان، ملاصغری کمیجانی، فرخنده ساوجی، دکتر توران میرهادی، دکتر مریم میرهادی، دکتر پروانه وثوق، دکتر بدرالزمان قریب، دکتر نیک‌چهره محسنی، پروین اعتصامی و بهجت صدر اراکی و بانوان شاخص حال حاضر تجلیل شد.

رونمایی از تمبر یادبود اولین آیین نکوداشت زنان مفاخر استان نیز دیگر برنامه‌های اجرایی بود.

انتهای پیام

captcha