برخورد جدی دستگاه قضا با اقداماتی که ارزش‌های دینی را تهدید می‌کند
کد خبر: 3819126
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۳
آیت‌الله دری نجف‌آبادی:

برخورد جدی دستگاه قضا با اقداماتی که ارزش‌های دینی را تهدید می‌کند

گروه سیاست و اقتصاد - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: وظیفه سیستم قضایی به عنوان شمشیر برنده نظام اسلامی این است با هر اقدامی که ارزش‌های دینی و انقلابی را تهدید می‌کند با جدیت برخورد کند.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، امروز ۲۳ خردادماه در نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه با مسئولین قضایی استان مرکزی که در محل بیت امام جمعه برگزار شد، گفت: وظیفه سیستم قضایی به عنوان شمشیر برنده نظام اسلامی این است با هر اقدامی که ارزش‌های دینی و انقلابی را تهدید می‌کند با جدیت برخورد کند.

وی تصریح کرد: قوه قضائیه باید با برخورد جدی با قانون‌شکنان و متخلفان مالی در بدنه اجرایی کشور میزان اعتماد عمومی را افزایش دهد و با قدرت از امنیت اجتماعی و حقوق شهروندان به خصوص اقشار ضعیف جامعه دفاع کند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با تأکید بر اینکه سلامت در درون دستگاه قضایی، پیشگیری از وقوع جرم، نظارت بر امور و اقدام و سرعت عمل چهار اصلی اساسی است که باید در حوزه قضایی کشور عملیاتی شود، اضافه کرد: قوه قضائیه در عرصه‌های حقوقی، کیفری، اصلاح امور، اجرای عدالت، مبارزه با ظلم و تبعیض باید وظیفه خود را به نحو احسن در جامعه انجام دهد تا امنیت نهادینه شود.

وی بیان کرد: وجود بیش از ۹۰ هزار تبعه کشورهای خارجی که بیشتر آنان افغان هستند، مشکلات و چالش‌هایی را در شهرهای ساوه، دلیجان و اراک ایجاد کرده که دستگاه قضایی استان باید در نظارت گسترده از این قشر برنامه‌های کاربردی تدوین کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی اضافه کرد: مقابله با فرقه‌های ضاله، عرفان‌های نوظهور و در مجموع هر عاملی که ارزش‌های نظام اسلامی را به خطر بیندازد از دیگر وظایف دستگاه قضایی است که باید مورد توجه و تأکید قرار گیرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: توسعه و پیشرفت فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه در گرو برخورداری از نظام قضایی قدرتمند است، بنابراین کارکنان قوه قضائیه در نقاط مختلف کشور باید اول به حساسیت شغلی خود واقف شده و سپس در راستای تأمین امنیت و آرامش مردم گام‌های اساسی بردارند.

وی تصریح کرد: گفتمان‌سازی آگاهانه و بسیج ظرفیت‌های مختلف به خصوص روحانیت و ائمه جمعه در پیشگیری و مهار آسیب‌های اجتماعی در این استان باید نهادینه شود، برای جلوگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی هرآنچه از دست ما و شما و دیگر افشار جامعه بر می‌آید باید انجام دهیم.

امام جمعه اراک ادامه داد: سند عدالت اجتماعی، پیشگیری از وقوع جرم و مبارزه با قاچاق مواد مخدر، مشروبات الکلی و کالا به عنوان طرح تحول قوه قضائیه باید در استان تدوین و اجرایی شود و در صورت موفقیت به دیگر نقاط کشور بسط داده شود.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی بر لزوم تشکیل قرارگاه فرهنگی، تقویت امور مساجد و شورای فرهنگ عمومی تأکید کرد و با اشاره به اینکه این قرارگاه‌ها از ابزار مهم کاهش آسیب‌های اجتماعی به شمار می‌آیند، گفت: در صورت توجه به این ابزارها می‌توان گام مهمی در راستای پیشگیری از وقوع جرم و در نهایت سلامت جامعه برداشت.

سیستم قضایی با اقداماتی که ارزش‌های دینی و انقلابی را تهدید می‌کند با جدیت برخورد کند

حجت‌الاسلام قاسم عبداللهی، رئیس کل دادگستری استان مرکزی نیز گفت: بیش از ۲۲۶ هزار پرونده پارسال در دادسراها و ۷۵ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف نقاط مختلف استان رسیدگی شد که با توجه به جمعیت یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان تعداد قابل توجهی است.

وی اظهار کرد: افزایش سرقت و مصرف مشروبات الکلی در استان نگران‌کننده است که اصلاح این شرایط نیازمند اجرای برنامه‌های فرهنگی با مشارکت گسترده آحاد جامعه به خصوص روحانیان و ائمه جمعه و جماعات است.

حجت‌الاسلام عبداللهی بیان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت فرهیختگان و روحانیان در طرح‌های اصلاحی و کاهش انواع جرم قوه قضائیه از تأکیدات رئیس این قوه است که انتظار می‌رود روحانیان استان در این امر مشارکت بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام

captcha