‌مادران نمونه ۱۷ قوم ایرانی تجلیل می‌شوند
کد خبر: 3822701
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶

‌مادران نمونه ۱۷ قوم ایرانی تجلیل می‌شوند

گروه اجتماعی ــ بنیانگذار بنیاد فرهنگی بین‌المللی مادر گفت: برای نخستین بار مادران نمونه ۱۷ قوم ایرانی و ادیان الهی مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

از مادران نمونه 17 قوم ایرانی تجلیل می‌شود

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، غلامرضا محمدی، بنیانگذار بنیاد فرهنگی بین‌المللی مادر امروز، پنجم تیر‌ماه در دومین آیین نکوداشت مقام والای مادر در استان مرکزی که در سالن همایش پیامبراعظم(ص) استانداری برگزار شد، گفت: اکثر مردم نمی‌دانند یک چهارم مفاخر کشور از استان مرکزی و کلان‌شهر اراک است که بزرگ‌مرد تاریخ معاصر حضرت امام راحل، امیرکبیر، دکتر حسابی، دکتر قریب و ... تنها نمونه‌ای از بزرگان استان هستند.

وی با اشاره به اینکه مردم و مسئولان استان مرکزی نسبت به معرفی بزرگان و مفاخر این استان به سایر استان‌ها و جهانی شدن آنان گام‌های مهمتری بردارند، اظهار کرد: مردم استان دارای ثروت بسیار گران‌بهایی هستند، ثروتی که مردم استان و اراک از آن برخوردارند به نظر بنده در هیچ جای دنیا نیست.

محمدی در مورد انگیزه تأسیس بنیاد مادر گفت: روزی به سرای سالمندان رفته بودم دیدم مادری نحیف در اولین اتاق کنار پنجره زانوی غم بغل گرفته و دو میله پنجره را چسبیده بود از او پرسیدم چرا نگرانی؟ گفت: منتظر بچه‌ها هستم، گفتم مگر از چه زمان فرزندانت را ندیدی گفت خیلی وقت است. چشم انتظاری مادر آن هم درخانه سالمندان بسیار سخت است، این مهم جرقه‌ای شد و روز تولد ماردم که 11 مهر است بنیاد فرهنگی بین‌المللی مادر در سال 93 را تأسیس کردم، از آن روز تاحال حتی یک لحظه ننشستیم و استان به استان و شهر به شهر بزرگداشت مقام والای مادر را برگزار کرده‌ایم، امید است هرچه زودتر مادر شایسته را در ایران که  از هر استان یک مادر معرفی شود را برگزار کرده و از بین این بانوان یک مادر در سطح بین‌المللی معرفی ‌شود.

وی بیان کرد: برای اولین بار از 17 قوم ایرانی از هر قوم ایرانی یک مادر و از هر دین الهی یک مادر برای 15 اسفند در تهران برای ایجاد همدلی، همبستگی و اتحاد مردم ایران که به همه جهانیان ثابت کنیم ما همه بنده خدا انسان و ایرانی هستیم دعوت می‌شود.

محمدی نوجوانان را مورد خطاب قرار داد و با بیان اینکه موفقیت آسانسور نیست بلکه پله است و باید پله به پله پیش رفت، اظهار کرد: نوجوانان و جوانان به خاطر داشته باشند اصول پنج‌گانه موفقیت همچون ایمان به خدا، امید، احترام به والدین، باور و کمک به همنوع را فراموش نکنند.

وی بر لزوم داشتن ایمان به خدا تأکید کرد و افزود: دین با ایمان متفاوت است، دین راه رسیدن به خداست، هر فردی اگر ایمان نداشته باشد هویت ندارد. جوانان با توجه به رموز موفقیت می‌توانند از سد مشکلات زندگی عبور کنند، بانوان به علت باور داشتن توانایی خود می‌توانند در تربیت فرزند موفق‌تر عمل کنند.

محمدی افزود: خلقت مادر برای تربیت انسان است، مادران چهار‌برابر ما مردان باهوش‌تر و ده‌ها برابر ما مقاوم‌تر هستند. اگر به جای سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های زود بازده در کانون خانواده به ویژه مادر سرمایه‌گذاری شده و به این ارزش الهی ارج نهاده شود آورده مادر صدها برابر از بنگاه‌های زود‌بازده است.

از مادران نمونه 17 قوم ایرانی تجلیل می‌شود

به گزارش ایکنا؛ سیدعلی آقازاده استاندار مرکزی هم در این همایش گفت: سعی بر این است که از مقام شامخ مادران قدردانی کنیم. مادران بهترین عناصر روی زمین هستند که برای همه قابل احترامند.

وی با اشاره به اینکه ما مسلمان هستیم و در نص صریح کلام الهی در مورد احترام به والدین پس از توحید یاد شده است، تصریح کرد: در دین مبین اسلام جایگاه انسان به ویژه مادر رفیع است، نقش مادر در تربیت فرزندان بسیار با اهمیت است و باید در همه حال به این موارد توجه داشت.

استاندار مرکزی با تأکید براینکه ما هرچه داریم از مادر داریم، اضافه کرد: نقش مادری در مورد انسان غیرقابل توصیف است، اما مهر، محبت و عطوفت را حتی بین دیگر موجودات می‌توان مشاهده کرد، حتی حیوانات با وجود اینکه از شعور انسانی برخوردار نیستند اما به واسطه داشتن غریزه مادر از فرزند خود محافظت کرده و اجازه نمی‌دهند دستخوش خطر شوند.

آقازاده اظهار کرد: در کنار مادران نمی‌توان نقش پدران را نادیده گرفت، بخش عمده‌ای از نقش پدر به نقش مادر باز می‌گردد و می‌توان از مادر به عنوان یکی از زیباترین جلوه‌های خلقت نام برد. امید است هم قدر و منزلت آنان را دانسته و در جهت بزرگداشت آنان قدم برداریم.

وی ادامه داد: برگزاری مراسم‌های بزرگداشت مقام مادر تلنگری بر روح و روان انسان است تا هیچ‌گاه ارزش و فداکاری این موجود زیبای خلقت را فراموش نکند. باید با تکریم از مادران جایگاه با ارزش آنان مورد تجلیل قرار گیرد و این مهم نیازمند فرهنگ‌سازی به ویژه برای نسل جوان است.

یادآور می شود؛ در این آئین از ۱۲ نفر از مادران نمونه استان مرکزی همچون «چنار آسادوریان»، «سرپوهی بارسقی»(بانوان ارامنه)، «فریده پرهیزکار»، «مهری حسینی»، «مهری رضایی»، «محترم سیار»،«ملک‌تاج سلیمانی»، «منیره عبدی»، «اکرم‌الملوک غفاری»، «نارنج کارخانه»، «صدیقه کلانتری» و «فاطمه نظیری آستانه» تقدیر شد.

در این آیین «زهرا فرجی» به عنوان مدیر نمونه در امور خانواده استاندار مرکزی و «وجیه نظری» به عنوان نماینده نمونه بنیانگذار بنیاد فرهنگی بین‌المللی مادر معرفی و تجلیل شدند.

همچنین از نشان یادبود دومین تجلیل از مادران نمونه استان مرکزی و تندیس هنر منبت از تصویر مادر بنیانگذار بنیاد فرهنگی بین‌المللی مادر رونمایی شد.

انتهای پیام

captcha