حضور 480 طلبه از استان مرکزی در مناطق سیل‌زده لرستان و خوزستان
کد خبر: 3861198
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۵

حضور 480 طلبه از استان مرکزی در مناطق سیل‌زده لرستان و خوزستان

گروه اجتماعی – مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی از حضور 480 طلبه در مناطق سیل‌زده لرستان و خوزستان خبرداد و گفت: طلاب در کنار فعالیت‌های امدادرسانی فعالیت‌های فرهنگی را سرلوحه اقدامات قرار دادند، آنان در قالب تیم‌هایی وظیفه حفظ روحیات مردم و روان درمانی آنان را برعهده داشتند.

حضور 480 طلبه از استان مرکزی در مناطق سیل‌زده لرستان و خوزستان

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، محمد محمدی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی امروز، یازدهم آذر در مراسم تجلیل از طلاب و جوانان امداد‌رسان به خانواده‌های سیل‌زده در استان‌های لرستان و خوزستان که در سالن زیتون هلال احمر برگزار شد با اشاره به فعالیت‌های مختلف جمعیت هلال احمر، اظهار کرد: راه‌اندازی کانون طلاب در مدارس علمیه استان از جمله اقداماتی است که سال گذشته انجام و مورد استقبال طلاب قرار گرفت.

وی تصریح کرد: هلال احمر در کنار فعالیت‌های امدادی و اموزشی برنامه‌های مختلفی را برای داوطلبان انجام می‌دهد. تفکیکی بین داوطلبان، جوانان و گروه‌های امداد‌رسان وجود ندارد، تنها فعالیت‌های این مجموعه با جوانان آغاز شده و بالای 29 سال داوطلبان هستند.

محمدی جوانان را پیکره شروع فعالیت‌های هلال احمر دانست و اضافه کرد: در استان 17 کانون طلاب، 143 کانون دانش‌آموزی، 23 کانون جوانان، 23 کانون دانشجویی، 2 کانون روستایی و 43 کانون غنچه‌های هلال فعال است.

وی از حضور 480 طلبه در مناطق سیل‌زده لرستان و خوزستان خبرداد و گفت: طلاب در کنار فعالیت‌های امدادرسانی فعالیت‌های فرهنگی را سرلوحه اقدامات قرار دادند، آنان در قالب تیم‌هایی وظیفه حفظ روحیات مردم و روان درمانی آنان را برعهده داشتند. حضور این افراد یاری‌گر خوبی برای هلال احمر بود و ما می‌توانیم از قابلیت‌های طلاب در زمینه‌های مختلف استفاده کنیم.

حضور 480 طلبه از استان مرکزی در مناطق سیل‌زده لرستان و خوزستان

حجت‌الاسلام سید‌رضا میرهاشمی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در هلال احمر استان مرکزی هم در این مراسم به دغدغه روحانیون در امدادرسانی به محرومان و آسیب‌دیدگان اشاره کرد و افزود: فعالیت‌های جمعیت هلال احمر عام‌المنفعه بوده و تمامی خدمات منطبق با مبانی اسلامی انجام می‌شود.

وی آمادگی هلال احمر برای آموزش‌های اولیه و مقدماتی جهت کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان ناشی از تصادف را اعلام کرد و گفت: گان دیر رسیدن نیروهای اوژانس و یا نیروهای هلال احمر باعث شده آسیب‌دیده‌ای دچار قطع عضو یا قطع نخاع شود اگر مردم با اموزش‌های اولیه آشنا باشند این اتفاقات کمتر رخ می‌دهد.

میرهاشمی بابیان اینکه از 43 حادثه احصاء شده در جهان ایران قابلیت بروز 33 حادثه را دارد، اظهار کرد: برای جلوگیری از خسارات ناشی از بحران‌ها می‌توان مدیریت بحران را در حوزه علمیه تشکیل داد، اگر طلاب نیز در خصوص این 33 بحران طرح، پایان‌نامه و پژوهشی دارند ارائه دهند تا مورد بررسی قرار گیرد که در صورت تأیید مورد حمایت جمعیت هلال احمر قرار می‌گیرد.

وی از تأسیس خانه‌های هلال خبرداد و گفت: این خانه‌ها در واقع کوچک شده هلال احمر هستند که می‌تواند در هر مسجد، حوزه علمیه، مؤسسات خیریه تشکیل شود قرار براین است از ظرفیت ائمه جماعات در قالب برنامه‌ها بصورت کمیته‌بندی استفاده شود.

آرش اشتری، معاون فرهنگی جمعیت هلال احمر استان نیز از فعالیت 12 هزار نیروی فعال در استان خبرداد و افزود: امسال 1500 نفر در کانون غنچه هلال، 1700 نفر در کانون دانش‌آموزی، 407 نفر در کانون دانشجویی، 274 طلبه در کانون طلاب، 38 نفر در کانون روستایی پذیرفته شدند که در مجموع 4894 نفر به این مجموعه اضافه شده است.

انتهای پیام
captcha