استان مرکزی کمترین نیروی موظف معلمی را در سطح کشور داراست
کد خبر: 3861731
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۴

استان مرکزی کمترین نیروی موظف معلمی را در سطح کشور داراست

گروه اجتماعی – مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: استان مرکزی کمترین نیروی موظف معلمی را در سطح کشور داراست اما نیروهای خدوم این مجموعه به گونه‌ای رفتار می‌کنند که اجازه نمی‌دهند کمبودها نمایان شود.

استان مرکزی کمترین نیروی موظف معلمی را در سطح کشور داراست

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، شهریار فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی امروز، چهاردهم آذر در 252اُمین جلسه شورای اداری استان که در استانداری این استان برگزار شد، گفت: فعالیت در حوزه آموزش و پرورش پیچیده و مهم است، آموزش و تربیت کودکان و نوجوانان در حساس‌ترین برهه زمانی به این مرکز سپرده می‌شود و ما وظیفه نداریم خدمات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را برای آنان فراهم کنیم.
وی از اجرایی شدن بیش از 80 درصد مصوبات شش ماهه نخست سال جاری خبرداد و افزود: برای بازدهی بهتر در این مجموعه هریک از دوستان وظیفه‌ای را برعهده داشته و در انجام وظیفه محولی کوتاهی نمی‌کنند.
فولادوند تصریح کرد: با وجود تمام پراکندگی‌ها 2200 مجموعه آموزشی در استان فعالیت دارند که رسیدگی به وضعیت همه آنان برای ما حائز اهمیت است. بخشی از فعالیت‌های در حوزه سخت‌افزاری همچون تجهیز مدارس و ساخت و ساز و بخشی دیگر در حوزه نرم‌افزاری تعریف می‌شود.
این مقام مسئول ادامه داد: رسیدگی به امورات کودکان و نوجوانان، رسیدگی و اطمینان از دریافت کتب درسی، رصد جا به جایی مدارس، اطمینان از ایمنی فضای آموزشی و ... از جمله برنامه‌های بسیار مهم و در دستور کار ماست.
وی اضافه کرد: استان مرکزی کمترین نیروی موظف معلمی را در سطح کشور داراست اما نیروهای خدوم این مجموعه به گونه‌ای رفتار می‌کنند که اجازه نمی‌دهند کمبودها خودشان را نشان دهد، استان مرکزی در حوزه پوشش تحصیلی رتبه‌های ممتاز را به خود اختصاص داده است.
فولادوند گفت: در استان 300 مدرسه کمتر از 10 دانش‌آموز و 200 مدرسه کمتر از 5 نفر دارد و این امر نشان دهنده این است که آموزش و پرورش در حوزه تحصیل فرزندان این مرز و بوم اقدامات گسترده‌ای دارد.
حسین محمدی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی هم در خصوص فعالیت‌های این مجموعه گفت: در استان 642 نفر در 58 مدرسه با 72 کلاس دایر در کانکس تحصیل می‌کنند که ساخت 6 مدرسه را در دستور کار قرار داده‌ایم که تا چند ماه آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه از نظر دستور‌العمل تحصیل در کانکس فضایی استاندارد محسوب می‌شود اما شرایط تحصیلی خوبی ندارد، هرچند اقدامات جانبی برای سیستم‌های گرمایشی انجام شده است.
محمدی در خصوص آمار اتباع هم اظهار کرد: 8503 دانش‌آموز اتباع در استان تحصیل می‌کنند اما تنها سه فضا ویژه این افراد در سطح استان داریم، اعلام شده است برای جبران کمبود این مشکل به 22 مدرسه با 240 کلاس درس نیاز داریم که 70 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. کمبودها در برخی شهرستان‌ها همچون دلیجان نمود پیدا کرده است.
وی در خصوص ایجاد کلاس‌های تربیت بدنی هم گفت: مصوب بوده است که از محل اعتبارات شورای آموزش و پرورش منابع در اختیار ما قرار گیرد که تاکنون قرار نگرفته است. همچنین از فضای مازاد ایجاد شده می‌توان در راستای توسعه پایدار و درآمدزایی با تغییر کاربری اصولی استفاده کرد.

انتهای پیام
captcha