آئین «جشن امضای کتاب هورس» در دانشگاه اراک برگزار شد
کد خبر: 3862894
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷

آئین «جشن امضای کتاب هورس» در دانشگاه اراک برگزار شد

گروه فرهنگی – آیین جشن امضای کتاب هورس از سری کتاب‌های کمیته بانوان کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی صبح امروز در دانشگاه اراک برگزار شد.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، آیین جشن امضای کتاب هورس از سری کتاب‌های کمیته بانوان کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی صبح امروز 18 آذرماه در دانشگاه اراک برگزار شد.

عطیه دریابیگی نویسنده کتاب هورس از سری کتاب‌های کمیته بانوان کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی در این آیین گفت: آن چیزی که در تهیه کتاب بسیار مهم بود انتخاب نام کتاب بود چراکه نام یک مجموعه می‌تواند خود یک نمای کلی از آن مجموعه به مخاطب بدهد و لذا نامی که بیشتر با استقامت و ایستادگی ارتباط داشت را برای این کتاب انتخاب کردم.

وی افزود: محوریت کتاب بیان قهرمانی مادر شهید علیرضا شاملو است و نام آن الهام گرفته از وقایع و مقاومت‌هایی است که در کوهستان‌های کردستان بر او گذشته است. هورس هم نام گونه‌ای سرو بسیار با ارزش است که در مناطق کوهستانی و بیشتر در ارتفاعات بیش از ۲۵۰۰ متر می‌روید.

نویسنده جوان کشورمان ادامه داد: مقاومت مادر شهید شاملو برای پیدا کردن فرزند خود علی‌رغم اینکه می‌دانست شهید شده این انگیزه را برای من دوچندان کرد که این مجموعه را تهیه کنم. شهید علیرضا شاملو که دایی بنده هستند قبل از شهادتشان گنجینه‌ای از نوشته‌ها، صوت و فیلم جمع‌آوری کرده بودند و ما همیشه مشتاق دیدن آنها بودیم و حتی دایی شهیدم برخی اوقات آنها را به ما هدیه می‌داد. پس از گذشت چندین سال مجله‌ای با بنده تماس گرفت و خواستار همکاری برای تهیه گزارشی از دایی شهیدم شد که بنده به سراغ مادر بزرگم رفتم و ایشان وقتی آن اشتیاق را در وجود من دیدند همه آنها را به من سپردند.

دریابیگی تصریح کرد: هنگامی که آن محتویات به من سپرده شد متوجه وظیفه سنگین خود شدم و بدین جهت در پی این بودم این رسالت سنگین را عملیاتی کنم. بعد از فوت مادربزرگم هدف نوشتن کتاب را بیشتر دنبال می‌کردم تا اینکه روزی از اداره کل حفظ آثار استان با من تماس گرفتند و خواستار این شدند که محتویات را تحویل آنها بدهم. اول برایم سپردن آنها خیلی سخت بود ولی وقتی مطمئن شدم که آثار در جایی ماندگار خواهند شد آنها را به اداره بردم که شنیدم آنها می‌خواهند کتابی با این محتویات تهیه کنند و می‌خواهند نوشتن آن را به من بسپارند و من آن زمان بسیار خوشحال شدم که می‌توانم رسالت خود را انجام دهم.

وی اضافه کرد: رویکرد کتاب هورس بیشتر پرداختن به مادر شهید شاملو است و این افتخاری برای من محسوب می‌شود که توانستم بخشی از سیره و زندگی این مادر بزرگ را به روی کاغذ بیاورم. پرداختن به زندگی مادر شهید شاملو جای کار بسیاری دارد و نیاز است رمان‌ها و کتاب‌هایی در این خصوص محتوا تولید شود. آن کسی که از مادر بزرگ من توانست قهرمانی بزرگ و مقاوم بسازد روحیه برجسته ایشان بود چراکه ایشان بهترین تصمیم را در بهترین شرایط گرفت و این دلیل قهرمانی و ماندگاری ایشان است.

نویسنده کتاب هورس در پایان گفت: مادر بزرگ من الگوی بسیار مناسبی برای سایر مادران است و این مادر بزرگ شهید امروز باید برای همه معرفی شود تا همه بتوانند از سیره و روش زینبی ایشان بهره ببرند. صبر، قناعت و استقامت توام با ایمان قوی مهمترین درسی است که از مادر بزرگم گرفته‌ام و اگر بانوان زندگی ایشان را مطالعه کنند قطعا می‌توانند از نکته‌های مهم زندگی ایشان بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
captcha