ضرورت آموزش نیروهای توانمند با بهره‌مندی از ظرفیت بسیج و جهاددانشگاهی
کد خبر: 3937259
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۵

ضرورت آموزش نیروهای توانمند با بهره‌مندی از ظرفیت بسیج و جهاددانشگاهی

رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی بر ضرورت اهمیت آموزش نیروهای توانمند با بهره‌گیری از ظرفیت بسیج و جهاددانشگاهی تأکید کرد و افزود: هریک از این دو مجموعه دارای کارکردها و ظرفیت‌های متعددی هستند که اگر کنار هم قرار گیرند، اتفاقات مبارکی رقم می‌خورد.

مسعود شهرجردی، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، ضمن گرامیداشت هفته بسیج و تبریک این هفته به پیشقراولان این عرصه، بیان کرد: خدمات جهاددانشگاهی در 40 سال اخیر برکسی پوشیده نیست و همواره با تقویت روحیه جهادی توانسته گام‌های بلندی در راستای رفع مشکلات مردم به ویژه محرومان بردارد.

وی با اشاره به اینکه تمرکز جهاددانشگاهی محرومیت‌زدایی و رفع آسیب‌ها در حوزه‌های مختلف است، اظهار کرد: مأموریت جهاددانشگاهی با بسیج در یک خط تعریف شده است، این دو مجموعه همواره با هم‌افزایی و تعامل سازنده با سایر دستگاه‌ها در ارائه خدمات بهتر به عموم توانسته آثار و برکات بسیاری از خود برجای گذارد.

شهرجردی ادامه داد: کارنامه بسیج و جهاددانشگاهی در دوران دفاع مقدس شفاف است و پس از گذشت 40 سال از این دوران همواره از این دو مجموعه به نیکی یاد می‌شود؛ چراکه در دل بسیج و جهاد جوانانی متعهد و متخصص فعالیت داشتند که با ایجاد خلاقیت از حداقل امکانات، حداکثر بهره‌وری را داشته و برای سایر رزمندگان مثمرثمر بودند.

این مقام مسئول ضرورت شناسایی مشکلات مناطق مختلف به ویژه مناطق محروم و کم‌برخوردار و ارزیابی آنان را مورد تأکید قرار داد و افزود: برای خدمت آماده‌ایم و همواره خود را در هر جایگاه و موقعیتی که هستیم یک بسیجی می‌دانیم، جهاددانشگاهی با روحیه بسیجی خود در این عرصه وارد شده و علاوه بر رفع مشکلات، توانسته در حوزه اشتغالزایی و رفع مشکلات بانوان بی‌سرپرست و یا بدسرپرست اقدامات مؤثری انجام دهد.

وی تأکید کرد: برای داشتن ایرانی آباد باید از مردم برای شناسایی مشکلات مناطق مختلف بهره گرفت، مشکلات مناطق و یا حتی محله‌های مختلف در یک شهر نیز با یکدیگر متفاوت است و نمی‌توان نسخه واحد برای همه استان‌ها، شهرها و حتی محلات نوشت، با استفاده از کارشناسان حاذق در حوزه‌های مختلف می‌توان مشکلات را بومی‌سازی و رفع کرد.

وی در اهمیت آموزش نیروهای توانمند با بهره‌گیری از ظرفیت بسیج و جهاددانشگاهی، اظهار کرد: هریک از این دو مجموعه دارای کارکردها و ظرفیت‌های متعددی هستند که اگر کنار هم قرار گیرند، اتفاقات مبارکی رقم می‌خورد. آموزش‌های تخصصی با توجه به شرایط و نیاز جامعه می‌تواند به همسو شدن فعالیت‌های مشترک بین بسیج و جهاددانشگاهی کمک کند.

شهرجردی تصریح کرد: جهادانشگاهی به دلیل نداشتن گرایش سیاسی و برخورداری از توان نیروی انسانی متخصص، متعهد و 40 سال تجربه، کارنامه موفقی دارد. همراه شدن هرچه بیشتر بسیج با این مجموعه آموزشی به ایجاد فعالیت‌های فرهنگی و رفع هرچه بیشتر آسیب‌های اجتماعی کمک می‌کند و تعامل این دو مجموعه توسعه جریان‌های جهادی میان دانشجویان را رقم می‌زند.

رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در پایان ضرورت توانمندسازی دانشگاهیان در زمینه‌های مختلف را مورد تأکید قرار داد و افزود: اردوهای جهادی جایگاه خود را در دانشگاه‌ها پیدا کرده است و اکثر قریب به اتفاق مجموعه جهاددانشگاهی دارای پیشینه‌ای بسیجی هستند که با تکیه بر این روحیه توانستند از سد مشکلات متعدد عبور کنند.

انتهای پیام
captcha