احیای فرهنگ جهاد و شهادت؛ دستاورد انقلاب اسلامی
کد خبر: 3915005
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۸

احیای فرهنگ جهاد و شهادت؛ دستاورد انقلاب اسلامی

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی احیای فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه است و همه وظیفه داریم از مقام شهدا و شهادت پاسداری کنیم.

احیای فرهنگ جهاد و شهادت؛ دستاورد انقلاب اسلامی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از ستاد کنگره شهدای استان مرکزی آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در این استان امروز، 15 مرداد در دیدار با جمعی از اعضای ستاد کنگره شهدای استان به مناسبت سالگرد شروع فعالیت کنگره به آیات ۱۶۹ تا ۱۷۸ سوره مبارکه «آل‌عمران» استناد کرد و گفت: این آیات به خوبی در خصوص مقام شهدا، ارزش شهید و شهادت، وظایف و رسالت دیگران و جایگاه افرادی که در راه خداوند مجاهدت و جهاد می‌کنند، روشنگری کرده است.

وی اظهار کرد: موضع‌گیری در برابر دشمنان، رفتار در مقابل تبلیغات سوء دشمن و جنگ روانی، مقاومت و ایستادگی روی ارزش‌ها از دیگر مسائلی است که این آیات به وضوح به آن اشاره شده است. قرآن کریم مقاومت، پایداری، پایمردی را رمز عبور از توطئه‌ها و نقشه‌های شیطانی بیگانگان می‌داند و این مسئله امروز درس‌های بزرگی دارد که باید به آن توجه داشت.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: مقاومت و ایستادگی بر ارزش‌ها منشور راه آینده ملت ایران و ملت‌های مسلمان است و عزت، کرامت و سربلندی ملت‌ها در گرو پایبندی به ارزش‌ها است. امروز توجه همه به خصوص جریان‌ها، نهادهای انقلابی و گروه‌های مردمی بر مسأله مقاومت و تبیین ابعاد آن اولویت و ضرورت مهم محسوب می‌شود که باید به آن توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه جبهه استکبار با همه توان و ابزارهایی که در اختیار دارد برای ضربه زدن به جبهه مقاومت مشغول توطئه و فتنه انگیزی است، اضافه کرد: بی‌تفاوتی نسبت به مسأله مقاومت یک موضوعی است که قرآن کریم نسبت به آن هشدار داده است. مجاهدت و ایثار، فداکاری و در نهایت شهادت در راه خدا عالی‌ترین مقامی است که خداوند به انسان هدیه می‌دهد و امروز همه باید هدفمان برای رسیدن به این مقام ارزشمند باشد.

بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی احیای فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه است

آیت‌الله دری نجف‌آبادی بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی احیای فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه دانست و بیان کرد: همه باید قدر این دستاورد ارزشمند را به خوبی دانسته و همه وظیفه داریم از مقام شهدا و شهادت به خوبی پاسداری کنیم. احیای فرهنگ جهاد و شهادت مسیر زندگی بسیاری از جوانان را تغییر داد و آنها را به عالی‌ترین درجات قرب خداوند و جایگاهی الهی رساند. امروز باید تلاش کنیم فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه زنده بماند و از ابزار و روش‌های نوین همراه با ابتکار خلاقانه این فرهنگ ارزشمند را به خوبی تبیین و تقویت کنیم.

وی تصریح کرد: جوانان غیرتمند ایران اسلامی در مقاطع مختلف انقلاب پایبندی به فرهنگ جهاد و ایثار را به خوبی نشان دادند و در مقاطع مختلف به شکل‌های مختلف از جمله جهاد نظامی، جهاد سازندگی ، جهاد فرهنگی، جهاد علمی و امروز هم جهاد پزشکی، سلامت  و مواسات نقش آفرینی می‌کنند. کنگره شهدای استان مرکزی و دیگر کنگره های شهدا با چندین سال برنامه ریزی و هدفگذاری صحنه هایی ارزشمند و ماندگاری خدمت رسانی و جهاد در حوزه های مختلف را به نمایش گذاشته و می گذارند و مایه غرور و عزت ایران اسلامی است.

دری نجف آبادی کنگره شهدای استان مرکزی را یکی از رویدادهای بزرگ استان مرکزی عنوان کرد که فرهنگ جهاد، شهادت، ایثار و عزت را به نمایش گذاشت و پیوند عمیق مردم استان را با جهاد و شهادت تبیین نمود بیان کرد: جهاد تبیین و خدمت گذاری یکی از مهمترین مسائلی بود که کنگره شهدای استان مرکزی به خوبی انجام داد و امروز هم هنوز این مسئله ادامه دارد.

وی افزود: بیین راه شهدا، رزمندگان و عملکرد استان مرکزی در سال‌های دفاع مقدس که چه مجاهدت هایی انجام دادند و خدمتگزاری به مردم و رفع محرومیت‌زدایی از مهمترین رسالت کنگره شهدای استان بود که به خوبی انجام شد. جمع‌آوری اسناد شهدای استان و دسته‌بندی آنها یکی دیگر از اقدامات کنگره که کار بزرگی صورت گرفت و انجام این کار بزرگ نشان از همت و اراده دست اندرکاران کنگره شهدا دارد.

امام جمعه اراک بیان کرد: بیش از ۱۶ اجلاسیه در جریان کنگره اصلی برگزار شد که هرکدام مخصوص قشر خاصی در جامعه بود و اجلاسیه‌ها به خوبی نقش اقشار جامعه همچون کارگران، مهندسین، بهداری رزم، روحانیون، فرهنگیان، گروه‌های مردمی، مهندسین، سنگرسازان بی‌سنگر، دانشگاهیان، بانوان، پیشکسوتان، ارتش، سپاه، بسیج، ناجا و همه افراد در دفاع مقدس را به خوبی برای نسل جوان تبیین کرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: بزرگترین توفیق و نعمتی که به برکت کنگره شهدای استان برای مردم استان رقم خورد دیدار اعضای ستاد کنگره به نمایندگی عموم مردم با مقام معظم رهبری بود که آثار و برکات بسیار فراوانی را به همراه داشت. بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای ستاد کنگره شهدای استان منشوری برای مردم استان و همه علاقمندان و دلسوزان به فرهنگ ایثار و جامعه است که امروز باید ابعاد گسترده این بیانات ارزشمند را هم تبیین و هم عملیاتی کنیم و این یک رسالت بزرگ است.

کنگره شهدای استان فرهنگ جهاد و شهادت را یک بار دیگر در استان زنده کرد

نماینده ولی‌فقیه در استان ادامه داد: کنگره شهدای استان فرهنگ جهاد و شهادت را بار دیگر در استان زنده و جایگاه و عظمت شهادت را برای عموم مردم و خصوصا جوانان تبیین کرد و باعث شد مردم یک بار دیگر به مجاهدت‌های شهدا و رزمندگان افتخار کنند و این دستاورد بسیار بزرگ و ارزشمندی است. کنگره شهدای استان از شروع برگزاری تا اجلاسیه نهایی جمعیت بسیار گسترده‌ای را درگیر خود کرد و توانست تاثیرگذاری بسیار خوب و مؤثری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه کنگره شهدای استان مرکزی کارنامه بسیار درخشانی از خود به جای گذاشت و امروز رسالت بزرگ همه مردم حفظ و تقویت این کارنامه ارزشمند است، بیان کرد: اقدامات ارزشمند کنگره شهدا قابلیت ماندگاری برای سالیان طولانی دارد و آیندگان می‌توانند از دستاوردهای ارزشمند کنگره شهدا به خوبی استفاده کنند. همچنین کنگره شهدای استان در موضوع استفاده از ظرفیت فضای مجازی و رسانه‌ها هم به خوبی استفاده کرد و فعالیت کنگره در رسانه‌ها و فضای مجازی بسیار قابل تحسین است. صدا و سیما و رسانه‌ها راویان جریان کنگره بودند و در روایت‌گری این جریان بزرگ و ارزشمند نقش مؤثر و تأثیرگذاری ایفا کردند.

انتهای پیام
captcha