راه‌اندازی هیئت‌های صلح و سازش در مساجد استان مرکزی
کد خبر: 4016370
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶

راه‌اندازی هیئت‌های صلح و سازش در مساجد استان مرکزی

رئیس کل دادگستری استان مرکزی اظهار کرد: راه‌اندازی هیئت‌های صلح و سازش با کمک بسیج در سطح محلات و مساجد برای کاهش ورودی پرونده‌ها در دستور کار دادگستری استان مرکزی است و بسیج باید با هیئت‌های اندیشه‌ورز در این خصوص همکاری داشته باشد.

هفته بسیج

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی سپاه روح‌الله استان مرکزی، حجت‌الاسلام سید عبدالمهدی موسوی، رئیس کل دادگستری استان مرکزی، امروز، 5 آذر در جمع بسیجیان پایگاه بسیج امام علی(ع) اراک اظهار کرد: مکتب بسیج ریشه در صدر اسلام دارد و امام خمینی(ره)  با تشکیل انقلاب اسلامی مکتب بسیج را احیا کرد و امروز بسیج به برکت هدایت‌های امامین انقلاب اسلامی هم کارآمد در عرصه‌های مختلف و هم توانمند و مقتدر است.

وی افزود: دستاوردهای بسیج در حوزه‌های مختلف چشمگیر است و بسیج در همه عرصه‌ها نسخه عملیاتی کارآمد ارائه داده و آرمان بسیج فتح قله‌های بلند و به اهتزاز درآوردن پرچم پرافتخار اسلام ناب محمدی است. خوشبختانه حرکت بسیج به سمت موفقیت‌ها شتابنده است و امروز بعد از گذشت ۴۲ سال از حیات با برکت بسیج روحیه ایثار، ازخودگذشتگی و شهادت طلبی هنوز در بسیج زنده و پویا است.

وی با اشاره به اینکه بسیج متولد مسجد است، افزود: بسیجیان باید روز به روز ارتباط خود را با مسجد تقویت کنند و با رویکرد امیدآفرینی در جامعه نقش آفرین باشند. نقش آفرینی بسیجیان برای تحقق جهاد تبیین و به ویژه خنثی کردن توطئه‌های دشمنان در فضای مجازی یک ضرورت مهم است. چراکه دشمنان در فضای مجازی به دنبال ضربه زدن به اعتقادات جوانان هستند و بسیجیان باید با جهاد تبیین و نهضت‌های روشنگری توطئه‌ها را خنثی کنند.

موسوی ادامه داد: راه‌اندازی هیئت‌های صلح و سازش با کمک بسیج در سطح محلات و مساجد برای کاهش ورودی پرونده‌ها در دستور کار دادگستری استان مرکزی است و بسیج باید با هیئت‌های اندیشه‌ورز در این خصوص همکاری داشته باشد.اجرای طرح «هر مسجد یک حقوقدان» که در گذشته وجود داشت باید با کمک بسیج و دادگستری فعال‌تر از قبل شود و در راستای افزایش سطح اطلاعات حقوقی مردم گام بردارد.

تشکیل صندوق قرض‌الحسنه مردم پایه با محوریت مساجد در استان مرکزی

سردار محسن کریمی، فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی، هم گفت: پیام مقام معظم رهبری به بسیجیان افق تازه‌ای در پیش روی جوانان و فصل جدیدی از شروع فعالیت‌های بسیج برای خدمت به مردم و نظام اسلامی آغاز کرد و موجب تقویت انگیزه جوانان برای ادامه مسیر تحقق تمدن اسلامی شد.

وی افزود: امروز بسیجیان با تکیه بر رهنمودهای امامین انقلاب اسلامی و عمل صالح مستحکم‌تر از گذشته و با عزمی راسخ و برنامه‌ریزی دقیق در راستای تحقق مؤلفه‌های بیانیه گام دوم انقلاب شتابنده حرکت خواهد کرد و از فرصت تشکیل دولت مردمی و انقلابی سیزدهم در راستای تشکیل دولت اسلامی استفاده می‌کنند. بسیج نماد مامی توانیم در عرصه‌های مختلف است و با روحیه ایثارگری و شهادت طلبی موفقیت‌های چشمگیری در زمینه‌های گوناگون به یادگار گذاشته‌اند.

فرمانده سپاه روح‌الله استان با بیان اینکه پایه فعالیت‌ها و برنامه‌های بسیج، مسجد است، افزود: امروز تقویت مسجد محوری و پایگاه‌های بسیج اولویت مهمی است که باید به آن توجه ویژه شود. برای تحقق بیانه گام دوم انقلاب نیازمند احیای پایگاه‌های بسیج و رویکرد مسجد محوری هستیم که در سپاه برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت در این راستا هدف‌گذاری شده است.

وی با اشاره به اینکه تشکیل ۷۰۰ صندوق قرض‌الحسنه مردم پایه با محوریت مساجد از جمله اقدامات برای رفع مشکلات معیشتی مردم و ایجاد اشتغال است، گفت: بیش از ۲۱۰۰ فرصت شغلی عمدتا پایدار از این طریق ایجاد شده است. همچنین سازماندهی بیش از هزار و ۲۵۰ گروه جهادی به استعداد ۲۵ هزار جهادگر بسیجی و اجرای بیش از ۱۶۰۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومان در طی ۵ سال اخیر از دیگر اقدامات است و مساجد نقش مهمی در هدایت و سازماندهی جهادگران داشته‌اند.

انتهای پیام
captcha