شرایط خوزستان شکننده است / ساده انگاری نکنیم
کد خبر: 4025159
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۹

شرایط خوزستان شکننده است / ساده انگاری نکنیم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به بروز سویه اُمیکرون در کشور گفت: شرایط شکننده است بنابراین باید مراقبت کنیم تا ساده‌انگاری ایجاد نشود.

شرایط خوزستان شکننده است / ساده انگاری نکنیمبه گزارش ایکنا از خوزستان، محمدحسین سرمست، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز ۱۱ دی‌ در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در هفته گذشته موارد ابتلا و بستری بیماران مبتلا به کرونا در استان خوزستان نسبت به هفته قبل از آن تغییر عمده‌ای نداشته است.  تعداد بیماران نیازمند تست نیز از ۹۰۰ نفر به ۷۵۰ نفر رسیده است.

وی افزود: در هفته گذشته روزانه ۱۵ تا ۲۵ مورد مثبت، پنج مورد بستری و صفر تا دو مورد فوتی داشته‌ایم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به بروز سویه اُمیکرون در کشور گفت: شرایط شکننده است. بنابراین باید مراقبت کنیم تا ساده‌انگاری ایجاد نشود.

وی بیان کرد: هر چند تاکنون موردی از ابتلا به اُمیکرون در خوزستان نداشته‌ایم، اما با توجه به اینکه تنها از یک درصد موارد قطعی ابتلا تست شناسایی اُمیکرون گرفته می‌شود، قطعا اُمیکرون وارد خوزستان هم شده است. بنابراین شیوه‌نامه‌های بهداشتی باید سختگیرانه اجرا شوند.

سرمست افزود: پیشنهادی در مورد برگشت ورزشگاه‌ها به حالت عادی داشتیم که ستاد ملی مقابله با کرونا این کار مخالفت کرده است و در خوزستان نیز باید با این کار مخالفت شود.

وی در خصوص وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان خوزستان نیز گفت: در حال حاضر پوشش نوبت اول واکسیناسیون در جمعیت هدف ۸۳ درصد، نوبت دوم ۶۷ درصد و نوبت سوم ۱۰.۵ درصد است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: استقبال از تزریق دوز سوم در اهواز، اندیمشک، دزفول و مسجدسلیمان بسیار خوب بوده است که امیدواریم مردم در همه شهرها سریع‌تر برای دریافت واکسن مراجعه کنند. بر اساس بررسی‌ها مدیران برتر استان خوزستان نیز هنوز دوز سوم را دریافت نکرده‌اند. بنابراین باید این کار را از ادارات شروع کنیم.

وی افزود: همچنان پوشش واکسیناسیون در شهرهای دشت آزادگان، کارون و شادگان پایین است که باید در این زمینه چاره‌اندیشی شود، زیرا پوشش واکسیناسیون این شهرها در رتبه استانی و سرایت بیماری تاثیر دارد و واکسن نزده‌ها را در خطر می‌اندازد. شاید مشکل از کارکنان نیز باشد که در صورت وجود این مشکل، این مساله باید برطرف شود.

انتهای پیام
captcha