کد خبر: 1399232
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۳
با حضور بیش از 200 شاعر و مداح کشور؛

دهمین کنگره شعر خانگی کشور در اراک برگزار شد

گروه هنر: دهمین کنگره شعر خانگی کشور با حضور بیش از 200 نفر از شاعران و مداحان برجسته کشور در مسجد خاتم‌الانبیاء(ص) اراک برگزار شد.

عباس حسینخانی، مسئول کانون فرهنگی ـ هنری روح‌الله مسجد خاتم‌الانبیاء(ص) اراک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)‌ از استان مرکزی، گفت:‌ دهمین کنگره شعر خانگی کشور عصر جمعه، 5 اردیبهشت با حضور بیش از 200 نفر از شاعران و مداحان برجسته کشور در این مسجد برگزار شد.

وی موضوعات اشعار سروده شده در این کنگره را امام جواد(ع)، حضرت رباب(س) و حضرت علی اصغر(ع) و در قالب‌های آزاد و کلاسیک دانست و افزود: این کنگره به‌همت هیئت محبان کریم اهل بیت(ع) و حسینیه بیت‌الاحزان برگزار شد.

حسینخانی ادامه داد: مراسم شعرخوانی هشت نفر از برگزیدگان کنگره نیز در مسجد امام هادی(ع) از برنامه جنبی این کنگره بود.

این مسئول در پایان اظهار کرد:‌ مداحان هنرمندان بزرگی هستند که جامعه اسلامی را تربیت می‌کنند، هم آموزه‌های دینی را به جامعه منتقل و هم افکار عمومی را به سمت و سوی درست هدایت می‌کنند.
 

captcha