کد خبر: 1406384
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱

کسب رتبه اول سوگواره بین‌المللی «عکس و پوستر هیئت» توسط عکاس ایکنای استان مرکزی

گروه هنر: عکاس ایکنای استان مرکزی در دومین سوگواره بین‌المللی عکس و پوستر هیئت مقام اول را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، عکاس ایکنای استان مرکزی در دومین سوگواره بین‌المللی عکس و پوستر هیئت رتبه اول را کسب کرد. دومین سوگواره بین‌المللی عکس و پوستر هیئت به‌صورت بین‌المللی از ‏محرم سال گذشته آغاز و مهلت ارسال آثار به‌علت استقبال طراحان و عکاسان تا پایان دی‌‌ماه سال 92 تمدید شد‎.

براساس این گزارش، آرش صحرانورد، عکاس ایکنای شعبه مرکزی برای اولین بار در رشته عکاسی این جشنواره شرکت و در رقابت با دیگر رقبای خود مقام اول را به خود اختصاص داد.

 سوگواره عکس در بخش اصلی شامل جلسه هیئت، فضای داخلی جلسه، فضای بیرونی هیئت، عکس ‏پایانی و یادبود مراسم هیئت و بخش جنبی نیز شامل دسته‌های عزا و عکس‌های قدیمی و بخش ویژه ‏نیز با عنوان کاروان عشق در مورد پیاده‌روی اربعین حسینی فراخوان شده بود.

آرش صحرانورد، عکاس ایکنای استان مرکزی هدف از شرکت در این سوگواره را آشنایی با مراسم مذهبی دیگر جوامع مسلمان بیان کرد و گفت: شناخت هرچه بیشتر آیین سوگواره ملل مختلف، هنرمندان را به ارائه آثار بهتر ترغیب می‌کند.

captcha