کد خبر: 1407924
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲

مسابقه کتبی با موضوع «آزادسازی خرمشهر» در شازند برگزار می‌شود

گروه هنر: مسئول کانون فرهنگی ـ هنری ثامن‌الائمه(ع) شازند از برگزاری مسابقه کتبی آزادسازی خرمشهر به‌مناسبت این روز بزرگ در این شهرستان خبر داد.

حمید قربانی، مسئول کانون فرهنگی ـ هنری ثامن‌الائمه(ع) شازند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: به‌مناسبت سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر و از سوی این کانون و بخشداری و شهرداری شهباز، همایش پیاده‌روی با عنوان وحدت برگزار می‌شود.

وی افزود: این همایش صبح جمعه، دوم خرداد با حضور علاقه‌مندان شرکت‌کننده از میدان امام حسین(ع) محله هفته تا ابتدای محله بازنه برگزار می‌شود.

قربانی با اشاره به برگزاری مسابقه کتبی بین شرکت‌کنندگان ادامه داد: مسابقه‌ای نیز با موضوع آزادسازی خرمشهر بین شرکت‌کنندگان برگزار و جوایز برگزیدگان آن در روز مبعث رسول اکرم(ص) اهدا می‌شود.

وی افزود:‌ همچنین به‌مناسبت سوم خرداد مراسمی نیز در مسجد برگزار و امام جماعت مسجد نیز در خصوص مقاومت و شهامت دلیرمردان ایران زمین و ایمان قلبی آنان سخنرانی می‌کند.
این مقام مسئول در پایان‌ یادآور شد: سوم خرداد روزی فراموش‌نشدنی در روزشمار تاریخ است و همه موظفیم فرهنگ شهادت را در جامعه ترویج دهیم.

captcha