کد خبر: 1414576
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۴

افتتاح نمایشگاه خوشنویسی «آیینه آفتاب» در ساوه

گروه هنر: نمایشگاه خوشنویسی آیینه آفتاب به‌مناسبت سالروز ارتحال امام(ره) در ساوه گشایش یافت.

حسین محمودی‌فر، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه
در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، از برپایی نمایشگاه خوشنویسی آیینه آفتاب در این شهر خبر داد و گفت: در این نمایشگاه تعداد 30 تابلو به‌صورت نستعلیق و شکسته در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

وی موضوع این آثار را سخنان مقام معظم رهبری درخصوص حضرت امام خمینی(ره) و غزل‌های عارفانه امام راحل عنوان کرد.

محمودی‌فر با اشاره به اینکه این نمایشگاه همزمان با سالروز ارتحال امام(ره) با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن خوشنویسان این شهرستان دایر شده است، اظهار کرد: این نمایشگاه تا پایان هفته جاری به‌مدت 10 روز برای بازدید عموم آزاد است.

رئیس اداره ارشاد ساوه در پایان، هدف از برپایی نمایشگاه خوشنویسی آیینه آفتاب را انتقال افکار و اندیشه‌های امام راحل به نسل جوان جامعه عنوان کرد.

captcha