کد خبر: 1431727
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰
با موضوعات مذهبی؛

بیش از ۱۷۰ اثر نمایشی در استان مرکزی اجرا شد

گروه هنر: حوزه هنری استان مرکزی در سال گذشته با ۴۹ اثر نمایشی و ۱۷۱ اجرا پذیرای علاقه‌مندان به هنر نمایش در استان بوده است.

خلیل خسروبیگی، مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: 49 نمایش در قالب اجرای عموم، همایش و جشنواره توسط هنرمندان استان تولید و با همکاری، حمایت و مشارکت حوزه هنری استان به اجرا درآمدند.

وی افزود: تولید آثار نمایشی با موضوعاتی از قبیل دفاع مقدس، انقلاب، عاشورا، حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی و اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر بوده است.

این مقام مسئول در پایان، یادآور شد: همچنین برگزاری سه جشنواره تئاتر صحنه‌ای صحنه، تئاتر خیابانی خیابان انقلاب و همایش نمایش‌نامه‌خوانی بیان از جمله فعالیت‌های واحد نمایش حوزه هنری استان مرکزی در سال گذشته بود.

captcha