کد خبر: 1461573
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۹
با کسب ۷ رتبه برتر؛

هنرمندان استان مرکزی در جشنواره سراسری «تئاتر مهر» خوش درخشیدند

گروه هنر: هنرمندان واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان مرکزی با کسب هفت رتبه برتر در دهمین جشنواره سراسری تئا‌تر مهر کاشان، برگ زرینی را به افتخارات افزودند.

خلیل خسروبیگی، مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: در آیین اختتامیه دهمین جشنواره سراسری تئا‌تر مهر، که در کاشان برگزار شد، هنرمندان واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان با کسب هفت رتبه برتر در دهمین جشنواره سراسری تئا‌تر مهر کاشان، برگ زرینی را به افتخارات افزودند.

وی افزود: هنرمندان امیر زاوش و سینا دلشادی نویسندگان نمایشنامه «واپسین رقص برگ با باد» موفق به کسب عنوان برتر این جشنواره در بخش نمایشنامه شدند.

خسروبیگی ادامه داد: همچنین سیدمحمد محمدی نویسنده نمایشنامه «شبی در این حریم زنانه» موفق به کسب عنوان سوم شد.

وی اظهار کرد: خاطره مسلمی بازیگر نمایش «واپسین رقص برگ با باد» و مینا غفارپور بازیگر نمایش «شبی در این حریم زنانه» به ترتیب موفق به کسب رتبه‌های دوم و سوم بازیگری زن و همچنین سعید حران‌اف بازیگر نمایش «واپسین رقص برگ با باد» رتبه  نخست و برگزیده بازیگری مرد را از آن خود کرد.

مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان در پایان، یادآور شد: بهمن پارساآرا، کارگردان نمایش «واپسین رقص برگ با باد» و سیدمحمد محمدی کارگردان نمایش «شبی در این حریم زنانه» موفق به کسب رتبه‌های دوم و سوم کارگردانی این جشنواره شدند.

یادآور می‌شود، دهمین جشنواره سراسری تئا‌تر مهر کاشان از ۱۴ مهرماه جاری آغاز به کار کرده بود و مراسم اختتامیه آن با حضور محمود عزیزی نویسنده، کارگردان و مدرس تئا‌تر، محمود فرهنگ مدیر کانون نمایش‌های دینی کشور، مسئولان محلی شهر کاشان، هنرمندان و خانواده‌های آن‌ها در تالار فرهنگ کاشان به کار خود پایان داد.

captcha