کد خبر: 1784315
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۶

يادواره شهدای گمنام شهر صنعتی كاوه شهرستان ساوه برگزار شد

گروه سياسی و اجتماعی: همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و در اولين سالگرد تدفين شهدای گمنام در شهر صنعتی كاوه، اولين يادواره اين شهدای والامقام در مسجد حضرت ام‌البنين(ع) شهرستان ساوه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه مركزی، سردار «غلامحسين مصدقی»، جانشين توپخانه و موشك‌های نيروی زمينی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اين مراسم ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس و شهدای آزادسازی خرمشهر گفت: عمليات بيت‌المقدس نقطه عطفی در دوران هشت ساله دفاع مقدس بود چرا كه در اين عمليات رزمندگان اسلام توانستند سرزمين ميهن اسلامی و خرمشهر عزيز را از چنگ دشمن بعثی نجات دهند.
سردار مصدقی با اشاره به برگزاری يادواره‌های شهدا در كشور افزود: آرمان شهيد بايد زنده بماند و بايد بر سرپيمان شهدا تا آخر ايستاد چرا كه نفس شهيد باعث دلگرمی مظلوم و نااميدی ظالم می‌شود.
وی تصريح كرد: شهدا با عشق به خدا جنگيدند و شهيد شدند و ما نيز در عشق به آنها يادواره برگزار می‌كنيم و راه آنان را با عشق می‌توان ادامه داد.
جانشين توپخانه و موشك‌های نيروی زمينی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شهيدان با عزمی راسخ و اراده‌ای قوی و شب زنده‌داری از ميهن و كشور عزيزمان دفاع و در اين راه خون خود را نثار كردند.
سردار مصدقی همچنين بر پاسداری از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی، شهدا و دفاع مقدس تأكيد و توطئه‌های استكبار جهانی به سرگردگی آمريكای جنايتكار در منطقه و كشورهای عراق و افغانستان را محكوم كرد.
وی در ادامه با اشاره به در پيش بودن انتخابات رياست جمهوری، شركت در انتخابات را يك وظيفه شرعی و ملی دانست و افزود: حضور ميليونی مردم در انتخابات باعث تثبيت و قدرتمندی نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌شود.
به گزارش ايكنا در ادامه «علی‌محمد گلستانی‌فرد»، معاون استاندار و فرماندار ساوه نيز در اين مراسم گفت: بزرگداشت ياد و خاطره شهدا، كاری ارزشمند است چرا كه خانواده شهدا از فرزندان خود برای سربلندی اسلام و انقلاب اسلامی ايران گذشتند و تكريم خانواده شهدا و ايثارگران امری مقدس و مهم است.
گلستانی‌فرد افزود: برگزاری يادواره شهدا نشان از روحيه شهادت‌پروری در مردم است و رهپويی از آرمان‌های شهدا، انقلاب اسلامی را بيمه كرده است.
وی يادآورشد: بايد به وجود شهدا به عنوان مدال پرافتخار نظام جمهوری اسلامی ايران به خود باليد، چرا كه شهدا بهترين الگو برای نسل جوان هستند.
«محمد شريف»، رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ساوه نيز در حاشيه اين مراسم هدف از برگزاری اين يادواره را ترويج فرهنگ متعالی ايثار، جهاد و شهادت در جامعه دانست.
وی آشنايی نسل جوان با ماهيت و جنبه‌های متعالی فرهنگ دفاع مقدس، تبيين نقش ايثارگران در دوران دفاع مقدس و الگودهی و اسوه‌سازی را از ديگر اهداف برگزاری يادواره شهدای گمنام شهر صنعتی عنوان كرد.
رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ساوه با اشاره به اينكه بايد بيشتر از گذشته در مورد دفاع مقدس صحبت كنيم، اظهار كرد: آرامش و آسايش امروز جامعه مرهون تلاش و رشادت شهدای آن زمان است و اگر اكنون ما با آرامش كامل زندگی می‌كنيم، به لطف ايثارگری شهدا است.
همچنين در اين آيين جمعی از همرزمان و رزمندگان سال‌های دفاع مقدس، ايثارگران، جانبازان و خانواده‌های شهدا و فرزندان ايثارگران و دانشجويان با دل‌های آكنده از ياد شهيدان اين خطه از ميهن اسلامی ايران، صف به صف و گام به گام حضوری معنوی داشتند.
يادآوری می‌شود، ذاكر اهل‌بيت(ع) و يادگار هشت سال دفاع مقدس حاج «غلام كويتی‌پور» در اين مراسم به مداحی و مرثيه‌سرايی پرداخت.
captcha