کد خبر: 2673281
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲
حجت‌الاسلام قربان پور:

استان مرکزی ظرفیت افزایش ۱۵۰ مؤسسه قرآنی را داراست

گروه هنر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به اینکه تاکنون ۳۸ مؤسسه قرآنی در استان مرکز راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: می‌توانیم ظرفیت موجود را با توانی که در استان دیده شده است به ۱۵۰ مؤسسه ارتقاء دهیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام صفر قربان پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی روز گذشته، 19 دی در نشست مشترک هیئات مذهبی، مداحان، روحانیان مستقر و طرح هجرت، هیئت امنای مساجد و اعضای شورای شهر داودآباد که به منظور اجرای بهتر طرح‌های فرهنگی و قرآنی در این شهر برگزار شد  سالروز میلاد حضرت محمد(ص)و امام جعفر صادق(ع) را تبریک گفت.

وی با تقدیر از امام جمعه شهر داودآباد با بیان اینکه اداره کل تبلیغات اسلامی استان آمادگی لازم را برای فعالیت‌های حمایتی خود در شهر داوودآباد در قالب راه اندازی مؤسسات و خانه‌های قرآنی روستایی دارد، افزود: مهم‌ترین حمایت اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تأسیس و تقویت برنامه‌های فرهنگی و قرآنی این شهر از طریق خانه‌های قرآنی است که می‌تواند بسیاری از نیازهای این شهر را رفع کند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون 38 مؤسسه قرآنی در استان مرکزی راه‌اندازی شده و در حال فعالیت است، اظهارکرد: می‌توانیم ظرفیت موجود را با توانی که در استان دیده شده است به 150 مؤسسه ارتقاء دهیم که اگر حمایت‌های مالی از سوی مرکز و استان وجود داشتنه باشد می‌توانیم این تعداد مؤسسه را در سال‌های آینده راه‌اندازی کنیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه 160 خانه قرآنی روستایی در استان مرکزی راه‌اندازی شده است، بیان کرد: می‌توانیم ظرفیت خانه‌های قرآنی روستایی را در روستاهای منطقه افزایش دهیم که این امر با هماهنگی‌های لازم با دارالقرآن الکریم اداره کل میسر خواهد شد.

قربان‌پور در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص تشکل‌های دینی و مردمی تحت پوشش اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، کانون مداحان و شورای هیئات مذهبی را از جمله تشکل‌های دینی فعال در بخش مردمی برشمرد و افزود: این دو تشکل مردمی تاکنون خدمات ارزشمندی به جامعه ارائه داده اند که عضویت افراد واجد شرائط از شهر داودآباد در این تشکل‌ها می‌تواند گامی مؤثر برای پیشرفت بیشتر برنامه‌های فرهنگی و قرآنی این منطقه باشد.

وی در خصوص سایر فعالیت‌های پیشنهادی برای این منطقه، تصریح کرد: مسئولان فرهنگی شهر داودآباد با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی و دارالقرآن الکریم اداره کل می‌تواند اقدام به  ـ قرآنی در این شهر خواهد داشت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در پایان، یادآور شد: باید برنامه‌ای اجرایی در شهر داوود آباد به گونه‌ای باشد که رسانه‌ای شود و از ظرفیت رسانه برای این کار بیشترین بهره برداری را کرد.

captcha