کد خبر: 2766715
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۶

تدوین خاطرات شهدای فرهنگی استان مرکزی

گروه اجتماعی: مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان مرکزی از تدوین خاطرات مربوط به شهدای فرهنگی استان خبر داد.

مریم طالبی، مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: خاطرات مربوط به شهدای فرهنگی استان تدوین می‌شود.

وی افزود: پروژه شهید عباس نجفی، از شهدای فرهنگی دوران دفاع مقدس در دستور کار دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان مرکزی قرار گرفته و بدین منظور 9 مصاحبه با بستگان، دوستان و همرزمان این شهید والامقام به انجام رسید.

طالبی در ادامه اظهارکرد: مریم محمدی، لیلا شریفی، پروین احمدی از فرزندان شاهد،  دکتر خاقان‌نژاد خواهر شهید، اکرم فعال، فاطمه کریمی از همکاران فرهنگی شهید و داریوش دریایی، محمد حمزه‌لوئیان و امید سمیعی از جمله کسانی بودند که به بیان خاطرات خود از شهید عباس نجفی پرداختند و خاطرات ایشان ثبت و ضبط شد.

یادآور می‌شود؛ شهید عباس نجفی از از شهدای فرهنگی استان مرکزی است که در سال 81 در سن 40 سالگی بر اثر ترکش‌های ناشی از دوران جنگ تحمیلی به درجه رفیع شهادت نائل گردید. این شهید در دوران دفاع مقدس در بسیاری از عملیات‌ها به ویژه عملیات بدر حضور داشت.

captcha