کد خبر: 2770019
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۶

اجرای نمایش «پاگیره» با موضوع ازدواج در دلیجان

گروه هنر: رئیس اداره ارشاد دلیجان از اجرای نمایش شاد و جذاب پاگیره با موضوع ازدواج در این شهرستان خبر داد.

حمید صادقی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دلیجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکز، گفت: این نمایش به کارگردانی حسن قاسمی به روی صحنه رفت.

وی افزود: نمایش پاگیره که با موضوع ازدواج به بررسی و مقایسه ازدواج امروزی و ازدواج در زمان گذشته و سنت‌ها و رسوم می‌پردازد در قالب طنز به طرح مسایلی چون مهریه‌های بالا و رسوم دست و پاگیره در ازدواج‌ها امروزی پرداخته است.

صادقی ادامه داد: این نمایش به نویسندگی و کارگردانی حسن قاسمی تا 15 بهمن‌ماه جاری از ساعت 19 در سالن کتابخانه عمومی اشراق پذیرای علاقه‌مندان به هنر تئاتر و آداب و رسوم سنتی است.

رئیس اداره ارشاد دلیجان در پایان، خاطرنشان کرد: پاگیره یکی از رسوم ازدواج است که نمایش فوق در این زمینه در حال اجراست.

captcha