حسین محمودیفر، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه درگفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی از برگزاری همایش شعرفاطمی عطر یاس در این شهرستان خبر داد.
وی افزود: این همایش هر ساله با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ فاطمی، تبین ارزشهای سبک زندگی فاطمی، اعتلای ارزشهای انسانی در پرتو سیره عملی حضرت زهر(س)، نشان دادن عظمت و جایگاه حضرت زهرا(س) نزد اهل بیت(ع) و کشف استعدادهای جوانان و نوجوانان در زمینه اشعار آیینی برگزار می گردد.
محمودیفر اضافه کرد: در سالجاری و ایام فاطمیه سیزدهمین همایش شعر فاطمی، 22 اسفند ماه با حضورشاعر کشوری غلامرضا سازگار، شاعران استان و شهرستان درمحل حرم مطهرسیداسحاق ابن موسی الکاظم (ع) برگزار میشود.
وی اظهار کرد: از نخستین دوره های سرودن شعر فارسی، شعر آیینی مورد توجه و اهتمام شاعران پارسی گوی بوده است.
رئیس اداره ارشاد ساوه، ادامه داد: شعر آیینی که هدف اصلی شاعر در آن مدح و منقبت و ستایش خاندان رسالت، بیان کرامات، فضایل و ذکرمصایب آل الله است و همه این تلاش ها به خاطر الگوسازی، از بزرگان دینی برای انسان معاصر است .
وی با اشاره به اینکه در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فصل جدیدی در سرودن اشعار آئینی به وجود آمده است، یادآورشد: این تحول تاریخی، ریشه در باورهایی اعتقادی دارد که بستر مناسبی برای طرح دیدگاه های مذهبی به شیوههای زبانی خاص در شعر فارسی فراهم کرده اند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: طیف وسیعی ازشاعران جوان، امروز به عنوان شاعران آیینی سرای محض شناخته می شوند و گروه دیگر شاعران، اگرچه فقط به شعر آئینی نپرداختهاند؛ اما غالباً نمونههایی از شعرآیینی در سابقه شعری خود ثبت کردهاند.
این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه زندگانی حضرت فاطمه (س)، روایت تاریخی ومنحصربهفرد یک انسان پای بند به ارزشهای والای ایمانی وانسانی است که تا سر حد جان وتوان مقید ومتعهد به مبانی فکری ودینی خود بوده است، گفت: آن حضرت(س) سمبل یک بانوی ارزشمند والگو به لحاظ حضور، مثبت و تأثیرگذار در محیط خانه و در محیط جامعه است.