کد خبر: 2963090
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸

نمایش «واپسین رقص برگ با باد» استان مرکزی به جشنواره اندیمشک رسید

گروه هنر: اثر نمایشی واپسین رقص برگ با باد تولیدی حوزه هنری استان مرکزی به بیست و یکمین «جشنواره تئاتر لاله‌های سرخ» اندیمشک راه یافت.

خلیل خسروبیگی، مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، اظهار کرد: اثر نمایشی واپسین رقص برگ با باد نوشته امیر زاوش و سینا دلشادی و به کارگردانی بهمن پارسا آرا تولیدی از حوزه هنری استان به بیست و یکمین جشنواره تئاتر لاله‌های سرخ اندیمشک راه یافت.
وی افزود: این اثر نمایشی که سعید حران‌اف، خاطره مسلمی و سهیلا میرزاخانی در آن به ایفای نقش می‌پردازند، پیش از این نیز در جشنواره‌های منطقه‌ای تئاتر بسیج همدان، تئاتر بسیج کرمانشاه و تئاتر مهر کاشان موفق به کسب عناوین برگزیده این جشنواره‌ها شد و به سی و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر نیز راه یافت.

خسروبیگی ادامه داد: بیست و یکمین جشنواره تئاتر لاله‌های سرخ اندیمشک با حضور گروه‌های نمایشی استان‌های فارس، همدان، لرستان، مرکزی، کرمانشاه و خوزستان از تاریخ 19 تا 21 اسفندماه جاری در شهرستان اندیمشک برگزار خواهد شد.

وی افزود: 110 اثر نمایشی از استان‌های زاگرس‌نشین به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که پس از بازبینی ابتدایی 14 اثر نمایشی به اجرا در خواهد آمد که 9 نمایش در بخش مسابقه و پنج نمایش در بخش ویژه و مرور آثار به روی صحنه می‌رود.

این مقام مسئول در پایان، یادآور شد: با توجه به برگزاری کنگره سرداران و یکهزار شهید اندیمشک در 21 اسفندماه جاری، کلیه نمایشهای شرکت کننده در این جشنواره،با موضوع دفاع مقدس خواهد بود و داوری این جشنواره را سیروس همتی از بازیگران سینما، تئاتر و تلویزیون، کریم اکبری مبارکه و آرش سهرابی کارشناس ارشد تئاتر به عهده دارند.

captcha