مریمالسادات حسینی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خمین در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی گفت: در دنیای امروز از صنعت سینما و هنر به عنوان یک ابزار کارآمد برای اشاعه فرهنگ وعقاید استفاده میشود.
وی با بیان اینکه سینما در هر کشوری مظهری است از تمدن و فرهنگ جامعه افزود: قدرت این صنعت آنقدر زیاد است که حتی سیاستمداران از آن برای پیشبرد اهد اف سیاسی استفاده میکنند، البته دربعضی کشورهای قدرتمند تاریخ مصرف سینما تمام شده زیرا سینما کاملاً سیاسی شده و عرصه خود را برای بروز آثار هنری از دست داده است.
حسینی با اشاره به اینکه متأسفانه فیلمها همزمان با عرضه، در شبکه نمایش خانگی اکران میشود گفت: مردم ترجیح میدهند یک فیلم را به جای آنکه با هزینه زیاد در سینمای بیکیفیت ببینند آن را در خانه با پرداخت هزینهای بسیار کمتر تماشا کنند.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خمین تصریح کرد : بسیاری از مردم مشکلات اقتصادی دارند و سینما آنقدر برایشان مهم نیست که هر ماه مبلغی را برای آن اختصاص دهند، در حقیقت مردم به سینما رفتن احساس نیاز نمیکنند و هنوز هم دغدغه مردم مادیات است.
وی سینما را پارهای از وجود اجتماعی انسانها عنوان کرد و ادامه داد: محتوای برخی از فیلمهایی که در سینما اکران میشوند با شرایط و موقعیت جغرافیایی و خرده فرهنگهای استانها و شهرستانها متناسب نیست، هنر سینما بدون شک یک هنر برتر است و یک روایتگر کاملاً مسلط که هیچ روایتگری تا کنون در بین شیوههای هنریِ روایت یک واقعیت و حقیقت، تا امروز به این کارآمدی نیامده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: اگر یک کارگردان با نیت خدایی فیلمی را ارائه دهد که موجب تقویت ایمان، افزایش انضباط اجتماعی و احساس مسئولیت شود، جدا از برکات مادی که برای فیلم به همراه دارد اجر الهی را نیز کسب خواهد کرد و فیلم محمد رسول الله نمونه این قبیل فیلمهاست.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد خمین با تأکید براینکه حضور جوانان در عرصه سینما و بازیگری، به عنوان پیشانی و ویترین تحرکات سینمایی است افزود: حضور جوانان در سینما سالهاست دغدغه بسیاری از هنرمندان و اهالی سینما و مسئولان مربوطه گردیده، در حقیقت، دغدغه از آنجا آغاز میشود که سینما برای تداوم حضور خود به نیروهای جوان نیاز دارد.
حسینی در پایان با اشاره به حضور فعال هنرمندان جوان خمین در جشنوارههای تئاتر و ساخت فیلم بلند خاطرنشان کرد: انقلاب از هنر و هنرمند تنها یک توقع دارد و آن اینکه جامعه هنری با همان نگاه زیباشناختی هنر، به پدیدههایی همچون ایثار و فداکاری مردم در پیروزی انقلاب و حماسه هشت سال دفاع مقدس بنگرد و این زیباییها را با زبان هنرمندانه تبیین کند.