کد خبر: 3736485
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۷

امروز وظیفه روحانیت، دفاع از اصل حاکمیت اسلامی و دینی است

گروه اجتماعی - مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: امروز یکی از وظیفه‌های اصلی روحانیت، دفاع از اصل حاکمیت اسلامی و دینی است و راهبرد آن دفاع از جایگاه امام، رهبری و روحانیت است.

امروز وظیفه روحانیت، دفاع از اصل حاکمیت اسلامی و دینی است

به گزارش ایکنا از استان مرکزی،حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی صبح امروز 15 مرداد ماه در سومین گردهمایی پلیس و ائمه جماعات استان مرکزی در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی که در اداره کل تبلیغات استان برگزار شد، اظهار کرد: کارگاه‌های آموزشی برای روحانیون مسقر در اداره شهرستان اراک برگزار شده است و باید افزایش پیدا کند.
وی در ارتباط با جایگاه و نقش روحانیت بیان کرد: امروز یکی از وظیفه‌های اصلی روحانیت، دفاع از اصل حاکمیت اسلامی و دینی است و راهبرد آن دفاع از جایگاه امام، رهبری و روحانیت است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزود: از دیگر راهبردهای موجود می‌توان به دفاع از اهداف و ارزش‌های انقلاب اشاره کرد که رهبر معظم انقلاب همواره بر این موضوع تاکید می‌کنند. مقابله با ننگ‌زدایی از رژیم طاغوت از دیگر راهبردها می‌باشد و ننگ نظام طاغوتی نباید شسته شود و روحانیون باید نسبت به این مساله پافشاری کنند.
قربان‌پور بیان کرد: پیوند روحانیت با مردم باید استمرار پیدا کند و برای دست‌یابی به این مهم تهذب، پاک‌دستی، پاکدلی، دوری روحانیت از آسیب‌های اجتماعی و همچنین ارتباط چهره به چهره در مسجد، هیات و جماعات لازم است.
وی افزود: حفظ جایگاه الگو محوری با مراقبت از خود و خانواده، دوستان از محورهای جایگاه روحانیت است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: مشارکت برای حل معضلات اجتماعی از دیگر محورهای جایگاه روحانیت است و راهبرد عملیاتی آن انجام کار گروهی و ارتباط بین مسجدی در کنار کار کارگاهی است. روحانیون باید محله‌محور، مسجد‌محور مناطق را بشناسند، آسیب‌ها را شناسایی کنند و کارگروهی انجام دهند.
قربان‌پور افزود: ایجاد کارگاه‌های سبک زندگی، کنترل خشم، عدم استفاده از سلاح سرد، پرهیز از حرام‌خواری، کسب درآمد حلال جایگاه بلندی در مساجد به دنبال دارد. ارتباط با نیروهای نظامی امنیتی و حاکمیتی در مساجد و بین روحانیت نیز باید انجام شود.

امروز وظیفه روحانیت، دفاع از اصل حاکمیت اسلامی و دینی است
به گزارش ایکنا؛ سردار کیومرث عزیزی، فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در این گردهمایی گفت:سخت‌ترین برقراری امنیت، امنیت اجتماعی است اگر امنیت اجتماعی داشته باشیم باید امنیت فردی، اقتصادی و فرهنگی برقرار باشد و در تک تک این موارد دچار مشکل هستیم.
وی گفت: باید توجه کرد امنیت سیاسی به چه دلیلی مختل می‌شود زیرا کسی را انتخاب می‌کنیم که شایستگی سمت محول شده را ندارد. باید شخصی را انتخاب کنیم که دلسوز مردم و انقلاب باشد.
انتهای پیام

captcha