کد خبر: 3743908
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰

لزوم برگزاری مسابقات قرآن در مکان‌های عمومی/ تنها به حضور متسابقین بسنده نشود

گروه فعالیت‌های قرآنی - پیشکسوت قرآنی کشور گفت: اگر امکانی فراهم شود که مسابقات قرآن در آینده در مکان‌های عمومی و با حضور مردم برگزار شود و تنها به حضور متسابقین و داوران بسنده نشود، خوب است.

لزوم تقویت برنامه‌های قرآنی و دارالقرآن‌ها

محمدعلی دهدشتی، استاد و پیشکسوت قرآنی کشور در حاشیه برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآنی پنجمین جشنواره گل‌های محمدی(ص) و گل‌های فاطمی(س) در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی اظهار کرد: در مسابقات حفظ، شرکت‌کنندگان نمرات بسیار نزدیکی داشتند و از نظر صحت حفظ نزدیک به هم بودند، انتظار نداشتم بچه‌های سن پایین از چنین توانایی برخوردار باشند.
وی ادامه داد: تفاوت بچه‌ها در نحوه صوت و لحن است، بعضی‌ها با صوت و لحن زیبا تلاوت می‌کنند و بعضی دیگر ساده می‌خوانند.

لزوم مساعدت اساتید جهت پیشرفت نوجوانان
پیشکسوت قرآنی کشور افزود: برای افزایش مهارت شرکت‌کنندگان در رشته حفظ مساعدت اساتید لازم است زیرا بعضی از افراد از صدای زیبایی برخوردار هستند و به راهنمایی استاد نیاز دارند.
دهدشتی بیان کرد: برای جذب جوانان به قرآن می‌طلبد که مسئولین فرهنگی هر شهری برنامه‌های قرآنی تبلیغی و دارالقرآن‌ها را تقویت کنند.

مسابقات در مکان‌های عمومی برگزار شود
وی گفت: اگر امکانی فراهم شود که این مسابقات در آینده در مکان‌های عمومی با حضور مردم باشد و تنها به حضور متسابقین و داوران بسنده نشود، خوب است. باید در تبلیغات سطح شهر اطلاع رسانی را انجام داد.
دهدشتی بیان کرد: اگر جلسات قرآنی در مساجد برگزار شود، بسیار عالی است، هیئت امنا باید یک روز در هفته را به برگزاری جلسات قرآن در مساجد اختصاص دهند و با اساتید نیز همکاری کنند و نوجوانان و جوانان را به حضور در این محافل تشویق نمایند و با اعطای جوایزی از آن‌ها تقدیر شود. حتی بهتر است اساتید در چند مسجد جلسات قرآنی را برگزار کنند.

تمسک به قرآن و اهل‌بیت(ع)
وی تاکید کرد: جوانان جامعه امروز از درک و دانش بسیاری نسبت به قرآن برخوردار هستند و باید به ریسمان قرآن و اهل‌بیت(ع) متوسل شوند. همانطور که آخرین سفارش پیامبر گرامی اسلام «انِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ‌ کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی مَا إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا» «قرآن و ولایت دو ثقل گران‌بها هستند و از هم جدا‌شدنی نیستند» بود.
پیشکسوت قرآنی کشور بیان کرد: خوشبختانه حضور جوانان در مراسم عزاداری بسیار پررنگ است و باید توجه داشت در کنار آن هم باید با قرآن مانوس بود. اگر قرآن را بکار گیریم و اهل‌بیت را کنار بگذاریم یا بالعکس صحیح نیست.

هر روز قرآن بخوانیم
دهدشتی گفت: دستور خداوند در آخرین آیه سوره مزمل دوبار تاکید شده است که « فَاقْرَءُوا مَا تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ»؛ «تا هرجا که ممکن است قرآن بخوانید». هر فردی از کوچک گرفته تا بزرگسال تصمیم بگیرد روزی نصف صفحه قرآن بخواند، اگر هر روز این برنامه تداوم پیدا کند مشکل قرائت قرآن در کشور حل می‌شود.
انتهای پیام

مطالب مرتبط
captcha