به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سیدعلی آقازاده، استاندار مرکزی و قائم مقام شورای زکات استان امروز، 18 دیماه در همایش استانی شورای زکات که در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی برگزار شد، گفت: همه استان مرکزی را استانی صنعتی میدانند در صورتیکه استان قبل از صنعتی بودن کشاورزی بوده و هست.
وی با بیان اینکه تولیدات کشاورزی استان مرکزی همواره در سطح کشور حرفی برای گفتن دارد و رتبههای برتر را به خود اختصاص میدهد، تصریح کرد: امروز صنعت کشاورزی استان و تولیدات مانند یکصد سال گذشته عالی است.
آقازاده افزود: جوامع الهی با هر دینی و پیامبری که هستند برای اداره ساز و کار مالی جامعه نیاز به احکام الهی دارند، انبیای الهی همواره مردم را به انجام فرائض الهی هدایت میکردند، ابلاغ و اجرایی کردن قوانین و احکام الهی از جمله تکالیف پیامبران است و پیروان آنان نیز همواره بر اطاعت از ایشان که در واقع اطاعت خداوند متعال بود صحه میگذاردند.
وی اضافه کرد: در جوامع اسلامی همواره در کنار نماز بحث زکات هم مطرح بوده است، سازوکار مالی هر جامعهای از جمله دین اسلام مشخص و بر محوریت زکات قرار گرفته است، زکات برای اداره امور جامعه و پیشبرد مسائل مالی مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
استاندار مرکزی یادآور شد: در تمام ادیان الهی زکات در کنار اصلیترین فرائض دینی و اعتقادی است و همه پیروان الهی به خوبی این فریضه را انجام میدهند، هر فردی متناسب با شغلی که دارد میتواند زکات بپردازد، زکات حتما در 9 اقلام تعریف نمیشود همانطور که عالم زکات علمش را با آموزش میپردازد میتوان در حوزههای دیگر زکات نیز وارد شد.
وی با بیان اینکه پس از پروزی انقلاب سیاست ما عین دیانت ما بوده و هست، گفت: پس از استقرار نظام جمهوری اسلامی زکات بهعنوان یکی از زمینههای اصلی فرائض دینی مورد توجه قرار گرفت.
آقازاده اظهار کرد: امروزه میلیونها نفر از افراد نیازمند جامعه به برکت اجرای این فریضه الهی به نام زکات توسط کشاورزان معیشت میکنند که این زییاترین، با نشاطترین و با احساسترین اقدامی است که در یک جامعه الهی مشاهده میشود و همه باید تلاش کنیم این فریضه را به بهترین شکل انجام دهیم.
وی ادامه داد: استان مرکزی در حوزه زکات از سایر استانها پیشی گرفته، در سال گذشته افزایش عائدات زکات در کشور ۴۰ درصد بود که این میزان در استان مرکزی به 65 درصد رسید و این موضوع نشاندهنده میزان پایبندی و تعهدات کشاورزان استان به پرداخت زکات است.
قائممقام شورای زکات استان ادامه داد: حضور روحانیان در بخشها و روستاها توانسته فرهنگ پرداخت زکات را افزایش دهد. با کمک همه اعضای شورای زکات این فریضه الهی در استان به بهترین شکل ممکن اجرایی شد، فعالیت در حوزه زکات علاوه بر تکلیف قانونی تکلیفی انسانی و شرعی است.
انتهای پیام