به گزارش ایکنا از استان مرکزی، کانون طلاب جمعیت هلالاحمر در مدرسه علمیه خواهران محلات صبح امروز، 7 بهمنماه با حضور آیتالله عبدالحسین معزی، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور و دیگر مسئولان شهرستانی افتتاح شد.
آیتالله معزی در این مراسم گفت: با افتتاح کانون طلاب جمعیت هلالاحمر مدرسه علمیه خواهران فاطمیه محلات خیر و برکات فراوانی را به محل زندگی مردم جاری و ساری میکند چراکه در حادثههایی که اتفاق میافتد طلاب آموزش دیده جمعیت هلال احمر میتوانند در حوزه خدمترسانی گام بردارند.
وی طلاب فعال در جمعیت هلالاحمر را واسط بین انسانهای توانمند و نیازمند دانست و افزود: اعضای کانون طلاب در جمعیت هلال احمر میتوانند به ارتقای فکری، فرهنگی، قرآنی و اعتلای مبانی دینی کمک کنند که برای تقویت این اعضا باید سیر مطالعاتی خوبی برای آنان تنظیم شود.
آیتالله معزی هدف از تشکیل کانون طلاب جمعیت هلالاحمر در حوزههای علمیه را خدمترسانی به عموم مردم برشمرد و اظهار کرد: اجرای برنامهها فقط برای به وجود آمدن تشکیلات نیست و تشکیلات واسطهای برای خدمترسانی است.
وی استفاده از صنایع دستی حاصل دست طلاب جوان خواهر را وجه تمایز کانون طلاب جمعیت هلال احمر برادران و خواهران دانست و از سلیقه به خرج دادن در کانون تشکر کرد و افزود: حوزه علمیه خواهران میتواند زمینه رشد معارفی، فرهنگی، قرآنی را در سطح جامعه اعتلا بخشد.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد: سؤالات اعتقادی نوجوانان باید دستهبندی شود باید دید نوجوانان از کدام رسانه از جمله ماهواره و فضای مجازی استفاده میکنند و تقویت فضای مجازی در راستای مبانی دینی به رشد اعتقادی نوجوانان کمک میکند. همانطور که دشمن برای خراب کردن ذهن نوجوانان ما از این فضا استفاده میکنند به همان اندازه یا بیشتر ما میتوانیم برای نوجوانان و جوانان برنامههای معرفتی و قرآنی برنامهریزی کنیم.
آیتالله معزی ادامه داد: طلاب و مبلغان نباید از موضع بالا به دانشآموزان نگاه کنند طلاب میتوانند در این عرصه تاثیرگذار باشند ارائه روشهای ذهنی میتواند در کاهش رفتارهای ناهنجار مؤثر باشد. حوزه علمیه باید مربیانی تربیت کند تا بتوانند جامعهای را تربیت کنند آنان باید راه درست را در پیش گیرند و روشهای کاربردی تبلیغی را بشناسند.
وی تأکید کرد: دین باید در زندگی مردم جاری و ساری باشد، در عالم عینیت دین تحقق پیدا میکند. از برکات حوزه علمیه خواهران این است که بهعنوان مبلغ در سطح جامعه فعالیت دارند و تربیت دانشآموزان را برای ترویج فرهنگ قرآنی در اولویت قرار میدهند. خواهران طلبه در تربیت فرزندان خود نقش موثری دارند بیشک نقش مادر دانا در خانواده با مادری که هیچ نمیداند متفاوت است. امروز نقش بانوان در جامعه نسبت به سالهای قبل از انقلاب تغییر کرده است و بانوان با کسب علم و مهارت در صحنههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، فکری حضور فعال دارند.
موسوی مدیر حوزه علمیه خواهران فاطمیه محلات نیز در این نشست گفت: این مرکز آموزشی از سال ۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر ۶ سال از آغاز افتتاح حوزه علمیه خواهران فاطمیه محلات میگذرد. در این مرکز آموزشی ۱۲۲ نفر طلبه فعال در حال آموزش هستند اما با در نظر گرفتن آمار افراد دارای مرخصی آمار بیش از ۱۶۰ طلبه است.
وی از استقبال بسیار خوب طلبههای حوزه علمیه خواهران محلات در عضویت جمعیت هلالاحمر خبر داد و افزود: تمام ۱۲۲ نفر طلبه عضو جمعیت هلالاحمر هستند و و اعضای شورای کانون طلاب جمعیت هلالاحمر نیز معرفی شدند، طلاب با در نظر گرفتن رسالت تبلیغی خود دغدغهای جز رفع مشکلات مردم بهویژه نوجوانان ندارند.
موسوی اضافه کرد: برنامههای تبلیغی در مدارس انجام میشود اما این رسالت در سطح شهر نیز در ایام خاص و دیگر جلسات معرفتی برگزار میشود. برخی از طلبهها که در حال نوشتن پایاننامه هستند وقت بیشتری دارند که در مدارس صرف کنند اما دیگر طلبهها متناسب با وقت خود در مدارس حضور دارند.
وی از استقبال مدارس از اجرای طرح امین و بهنام محمدی در مدارس خبر داد و گفت: خوشبختانه دانشآموزان پذیرای طلبهها هستند و گویی آنان را دوست خود میدانند و طلاب هم تا جایی که بتوانند به رفع مشکلات دانشآموزان و حتی خانواده آنان کمک میکنند و گاه برای رفع مشکلات مالی از مردم طلب کمک دارند.
موسوی اظهار کرد: ارتباط خوبی بین طلاب و دانشآموزان برقرار است گاه مدارس طالب حضور دو طلبه در مدرسه هستند که این مهم برای ما افتخار است. ما طلاب مدارس امین را به حال خود رها نمیکنیم این افراد حمایت علمی میشوند و سعی داریم اطلاعات آنان بهروز باشد.
انتهای پیام