کد خبر: 3854479
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۴

ضرورت شناخت فرهنگ سایر کشورها جهت برقراری دیپلماسی فرهنگی/ انتقاد از صداوسیما

گروه فرهنگی – مشاور رئیس جمهور با بیان اینکه برای برقراری دیپلماسی فرهنگی ضرورت شناخت فرهنگ سایر کشورها در اولویت است بیان کرد: اگر صدا و سیما را نادیده بگیریم نمی‌توانیم فرهنگ‌سازی درستی داشته باشیم لذا صدا و سیما باید نقش خود را به درستی ایفا کند که متاسفانه به نظر می‌رسد ضعیف عمل می‌کند.

اشرف بروجردی، مشاور رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در حاشیه برگزاری دهمین نمایشگاه کتاب استان در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی گفت: در راستای ارتقای دیپلماسی فرهنگی باید تعاملات فرهنگی گسترش یابد و در واقع توجه دولت به بخش فرهنگی بیش از آن چیزی باشد که هست.

وی تصریح کرد: دولت باید همگام با برقراری ارتباطات سیاسی، فرهنگ را هم لحاظ کند و بخش عمده ارتباطات فرهنگی می‌تواند از طریق حوزه فیلم، هنر، دانش، دانشگاه و حوزه‌های علمیه توسعه پیدا کند.

بروجردی اضافه کرد: ورود مراکز علمی در توسعه فرهنگ می‌تواند کاربرد خوبی در تعاملات فرهنگی بین مناطق مختلف داخلی و برون‌مرزی را شکل داده و به عنوان وسیله برای تفاهم بیشتر با کشورهای دیگر استفاده شود.

این مقام مسئول مهمترین رسانه برای توسعه فرهنگ به ویژه فرهنگ کتاب‌خوانی را رسانه ملی بیان کرد و افزود: اگر صدا و سیما را نادیده بگیریم نمی‌توانیم فرهنگ‌سازی درستی داشته باشیم و صدا و سیما باید نقش خود را به درستی ایفا کند که متاسفانه به نظر من ضعیف عمل می‌کند.

بروجردی اضافه کرد: برای برقراری دیپلماسی فرهنگی ضرورت شناخت فرهنگ سایر کشورها ضروری است، اگر قرار است در عرصه بین‌المللی وارد عمل شده و در جهان تاثیرگذار باشیم باید در کنار شناخت مبانی فرهنگی سایر کشورها، با روش‌های مختلف فرهنگ خود را بیان کنیم.

رئیس سازمان اسناد و کتتابخانه ملی جمهوری اسلامی در پایان افزود: بی‌شک یکی از مهم‌ترین راهکارهای کشورها برای برقراری ارتباط با سایر ملت‌ها، ایجاد دیپلماسی فرهنگی و حرکت به سمت صلح پایدار و دورشدن از تنش است که لازمه آن بهره‌گیری از ابزارهای دیپلماسی فرهنگی است.

انتهای پیام
captcha