کد خبر: 3877992
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲

انقلاب اسلامی، حامی حاکمیت انقلاب نیجریه

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: بیش از 10 میلیون نفر از جمعیت نیجریه شیعیان هستند، اما مردم این کشور بدانند جهان اسلام همچون حزب‌الله لبنان، سوریه، یمن و ایران اسلامی پشتیبان حاکمیت انقلابی شماست.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی امروز، ۲۱ بهمن در همایش محور مقاومت انقلاب اسلامی ایران و انقلاب در نیجریه که در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری مرکزی برگزار شد بااشاره به اینکه جمعیت شیعی نیجریه امروز بیش از 10میلیون نفر است، تصریح کرد: هدف از برگزاری همایش مقاومت جهانی شدن انقلاب اسلامی با رویکرد مقاومت است؛ چراکه پس از گذشت 40سال از عمر انقلاب برهمگان ثابت شد دریافت کنندگان پیام انقلاب بسیارند و وظیفه ما است تا این پیام را در جهان نشر دهیم.

وی بااشاره به اینکه عموم مردم دنیا به ویژه شیعیان با سختی شرایط حاکم برفضای جامعه را تحمل می‌منند، تصریح کرد: امروز می‌دانیم شیخ زکزاکی زندان هستند، حاکمیت این کشور تمام تمرکز خود را براین گذارده است که خاندان این شیخ عالی مرتبه را منقرض کند و در این راستا 6فرزندشان را به شهادت رساندند.

قربان‌پور با تأکید براینکه خط مبارزه در نیجریه آغاز شده و این مهم با شهادت جمع کثیری از فرزندان آن آب و خاک به پایان نرسیده است، اظهار کرد: دشمن گمان می‌برد با به شهادت رساندن جوانان، زنان، کودکان و فرزندان شیخ زکزاکی محور مقاومت تعطیل می‌شود در حالیکه خط مبارزه با حضور یک پسر باقی مانده از رهبر جنبش اسلامی نیجریه و دخترانش همچنان ادامه دارد.

این مقام مسئول ادامه داد: دریافت پیام رهبری و امام راحل بین شیعیان نیجریه به صورت گسترده وجود دارد و در همه حال از فرمایشات رهبر فزرانه انقلاب اسلامی ایران تبعیت می‌کنند. پس از بازدید از خانه قدیمی حضرت امام در خمین خانم زکزاکی بیان کرد، زندگی امام، زندگی ساده‌ای بوده است و با همین زندگی ساده جهانی را متأثر از تفکر خویش کرده است. ایران اسلامی نفوذ سیاسی، اجتماعی و اعتقادی را بدون اینکه اسلحه بر دست گیرد در جهان در حال بازپخش و انتشار است.

وی در خصوص هدف دوم برپایی همایش به هماهنگی، اتحاد و همدل بودن جهان اسلام با یکدیگر در تحقق بیانیه گام دوم اشاره کرد و افزود: این همایش به اثبات می‌رساند استان مرکزی آمادگی خود را با استفاده از نیروهای داخلی و بردون مرزی برای تحقق مفاد این بیانیه اعلام می‌دارد.

قربان‌پور ادامه داد: مردم نیجریه با هوشیاری صدور پیام انقلاب را دریافت کرد. درست است که بیش از 10 میلیون نفر از جمعیت نیجریه شیعیان هستند، اما بدانید جهان اسلام همچون حزب‌الله لبنان، سوریه، یمن و ایران اسلامی پشتیبان حاکمیت انقلابی شماست.

مدیرکل تبلیغات اسامی استان مرکزی در پایان گفت: ما دارای جبهه جهانی انقلابی هستیم. نیجریه لبنان، سوریه و ایران در یک مرز جغرافیایی هستند، اما انقلاب اسلامی بدون مرز است و تمدن‌سازی را سرلوحه قرار داده است، جهان اسلام باید به سوی تمدن اسلامی حرکت کنند و چون تمدن‌سازی هدف است مرزها معنایی ندارد.

انتهای پیام
captcha