محمد حسن آصفری، منتخب مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس یازدهم، در گفتوگو با ایکنا از استان مرکزی، به نامگذاری سال 99 تحت عنوان «جهش تولید» اشاره کرد و گفت: معیشت مردم یکی از مهمترین اولویتهایی است که باید به آن توجه شود.
وی با بیان این نکته که اعمال تحریمهای ناجوانمردانه اثر خود را در مباحث اقتصادی گذاشته است، تصریح کرد: با وجود تحریمها برخی از صنایع برای تهیه مواد اولیه با مشکلاتی مواجه هستند، به دلیل تحریمها معاملات اقتصادی بین ایران و برخی کشورها توسعه زیادی ندارد و این موارد سبب شده است که اثرات خود را در تولید داخل کشور بگذارد.
آصفری ادامه داد: لازمه اینکه ما جایگزینی برای تحریمها داشته باشیم بسیار ضروری است و برای برونرفت از تحریم باید برنامهریزی دقیق صورت گیرد. برای تحقق شعار سال و رونق تولید سه قوه مقننه، مجریه و قضاییه باید به میدان آمده و برنامههای عملیاتی ارائه دهند.
منتخب مردم اراک در مجلس یازدهم تأکید کرد: در راستای برونرفت از مشکلات اقتصادی مقام معظم رهبری هر سالی را تحت عنوانی حول محور مباحث اقتصادی نامگذاری میکنند، ایشان سالی را به نام «اقتصاد مقاومتی» نامگذاری کردند و از همه قوا و مردم مطالبه داشتند تا در این زمینه قدم محکم بردارند.
آصفری اضافه کرد: متأسفانه شاهد گزارشهای خوبی از مجلس و دولت در چند سال اخیر در حوزه تحقق شعار سالها نبودهایم؛ چراکه اگر اقدامات خوبی صورت میگرفت باید اثرات مثبت آن را در سفرههای مردم شاهد میبودیم.
شعارها آنچنان که باید در دستور کار قرار نمیگیرد
وی با بیان این که از خدمات صورت گرفته در حوزه رونق تولید نمیتوان چشمپوشی کرد، اظهار کرد: دستگاهها لازم است نامگذاریها را منشور و چراغ راه قلمداد کنند، شعارها تنها در بنرها و برگزاری چندین همایش محدود میشود و تحقق مبانی این شعارها آنچنان که باید و شاید در دستور کار قرار نمیگیرد. برای عملیاتی شدن شعار سال سران قوا وظیفه دارند این اصول را مدنظر قرار دهند.
آصفری تأکید کرد: شعار سال باید به عنوان منشور و نقشه راه قرار گیرد و تمام مصوبات و قوانین در راستا و حول محور مباحث اقتصادی باشد به جای کارهای شعاری و تبلیغاتی باید روی فعالیتهای عملیاتی، پژوهشی، تحقیقاتی متمرکز شد.
وی لزوم رفع موانع موجود پیشروی تولیدکنندگان را مورد تأکید قرار داد و افزود: تولیدکنندگان باید در راستای تحقق امورات تولیدی و خلق کالاهای ایرانی با کیفیت بالا اهتمام داشته باشند. برای داشتن اقتصادی پویا باید موانع قانونی و آییننامهای شناسایی و احصا شود. بیشک با تصویب قوانین درست و حذف کاغذبازیهای اضافی در جهت تحقق شعار جهش تولید گامهای اساسی برداشته شود.
منتخب مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس یازدهم اظهار کرد: سال 98 سال رونق تولید بود، اما متأسفانه شاهد بودیم بسیاری از کارخانجات به تعطیلی کشانده شد و یا آمار تعدیل نیرو آنان بیشتر از جذب نیرو در تولید بود؛ ازاین رو بسیار لازم بود در پایان سال آسیبشناسی توسط دولت و مجلس صورت میگرفت.
انتهای پیام