کد خبر: 3942236
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶

اجرای طرح «شنبه‌های نمازی» در استان مرکزی

دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی از برگزاری برنامه آنلاین «شنبه‌های نمازی» از طریق شبکه شاد ویژه دانش‌آموزان خبر داد.

حجت‌الاسلام علی رودبارانی، دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی،  در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، از انجام جلسات آنلاین تحت عنوان«شنبه‌های نمازی» از طریق شبکه مجازی شاد خبر داد و گفت: امسال با شیوع بیماری کرونا تمامی برنامه‌های حضوری تعطیل شده است، اما فضای مجازی فرصتی است که اگر به درستی مورد استفاده قرار گیرد می‌تواند تاحدی این خلأ را جبران کند.

وی تصریح کرد: با همکاری و همفکری صورت گرفته با آموزش  و پرورش قرار براین شد که در فضای مجازی شاد برنامه‌های معرفتی روزی یک ربع انجام شود. طرح شنبه‌های نمازی در راستای برگزاری اجلاسیه‌های نماز در شهرستان‌هاست و امیدواریم با استفاده از فضای مجازی ترویج فرهنگ نماز بیش از پیش با قوت دنبال شود.

رودبارانی با بیان اینکه جامعه هدف شنبه‌های نمازی در حال حاضر دانش‌آموزان هستند، اظهار کرد: این برنامه به صورت آنلاین برگزار می‌شود و خانواده‌ها نیز می‌توانند از این مباحث استفاده کنند، اما در مجموع محتوا فعلاً برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است، امیدست به زودی برنامه‌ای ویژه خانواده‌ها در نظر گرفته شود.

دبیر ستاد اقامه استان مرکزی ادامه داد: ستاد اقامه نماز کلیپ‌هایی در خصوص اهمیت نماز به فراخور حال دانش‌آموزان تهیه و در اختیار آموزش و پرورش قرار داد. تمام تلاش ما براین است که با شیوع کرونا و تعطیلی جلسات حضوری، فعالیت‌های نمازی متوقف نشود.

انتهای پیام
captcha