به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، مهدی رئوفی، رئیس این دانشگاه در استان، یکشنبه، 24 مرداد در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: یکی از راههای مانعزدایی از تولید، پرورش و تربیت یک نیروی کارآمد، کارآفرین و مهارتی است، بر این اساس دانشگاه جامع علمی و کاربردی در اهداف عالی خود به دنبال پرورش نیروی مهارتی و آماده به کار برای جامعه است.
وی تصریح کرد: امروزه با افزایش نرخ دلار هزینههای تولید و ساخت افزایش یافته است. بیشتر صنایع به دنبال کاهش هزینه و افزایش تولید با کمترین هزینه هستند و تنها راه تحقق این مهم تربیت یک نیروی کار مهارتی و کارآمد در زمینه سیستمهای سختافزاری و نرمافزاری است.
رئوفی افزود: هرچه بتوان مهارت را در سطح جامعه افزایش داد موفقیت بیشتری در تحقق شعار سال کسب خواهیم کرد. خوشبختانه در استان مرکزی یکی از مراکز توانبخشی حدود یکسال است که راهاندازی شده و نیروهای خوبی را برای نگهداری از سالمندان، تربیت مربی و کودک و نیروهای مورد نیاز توانمندسازی جامعه تربیت میکند.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان مرکزی بیان کرد: خوشبختانه ۸۵ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی بلافاصله پس از تحصیل مشغول کار میشوند، در این دانشگاه برخلاف دانشگاههای تئوری محور، رشتهها متناسب با نیاز جامعه و در زمان خاص ایجاد شده است. این دانشگاه رشتهها و مقاطع تحصیلی را براساس نیاز جامعه و صنعت و غیره ایجاد کرده و نیروی مورد نیاز را پرورش میدهد.
وی در خصوص چگونگی برگزاری کلاسهای ترم آینده، اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی و واکسینه نشدن دانشجویان، آموزشها در ترم آینده بهصورت مجازی و کلاسهای عملی با رعایت پروتکلهای بهداشتی حضوری خواهد بود، البته لیست ۲۴۴۳ دانشجو برای دانشگاه علوم پزشکی ارسال شده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی ادامه داد: پذیرش دانشجو برای ترم جدید از ۲۴ مرداد سال جاری در 92 کدرشته آغاز تا ۳۱ همین ماه ادامه دارد. بر اساس سیاست دانشگاه حدود ۲۰ رشته جدید متناسب با نیاز جامعه در این دانشگاه ایجاد خواهد شد.
وی اضافه کرد: در این دانشگاه پودمانهایی متناسب با نیاز جامعه در زمان کوتاه برگزار میشود، برای افراد شرکتکننده در چند پودمان و کسب مهارت لازم مدرک مقطعدار همچون کاردانی و کارشناسی صادر میشود. همچنین در شهریور سال ۹۹ از ۵۴۵ مدرس که تفاضای تدریس در این دانشگاه را داشتند پس از بررسی های لازم ۲۰ نفر موفق به تدریس شدند، امسال نیز اول شهریور فراخوان این حوزه انجام میشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان مرکزی گفت: در آذرماه امسال دومین المپیاد مهارتی در سطح تمامی دانشگاههای کشور به میزبانی استان مرکزی در ۱۳ رشته برگزار خواهد شد، همچنین مرحله دوم این المپیاد در بهمن ماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام