کد خبر: 4049630
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶

توزیع عادلانه منابع نتیجه تحقق سیاست‌های ابلاغی تأمین اجتماعی است

خطیب جمعه اراک با اشاره به سیاست‌های ابلاغی تأمین اجتماعی، اظهار کرد: بدون تردید در پیش گرفتن تلاش جدی و مضاعف در این راستا به محرومیت‌زدایی هرچه بیشتر و توزیع عادلانه منابع و امکانات منتج خواهد شد.

آیت الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، خطیب جمعه اراک، امروز، 26 فروردین در خطبه‌های عبادی - سیاسی نمازجمعه اراک که در مصلای این شهرستان برگزار شد، با اشاره به سیاست‌های ابلاغی تأمین اجتماعی، اظهار کرد: سیاست‌های مربوط به تامین اجتماعی که مدت‌ها در مجلس تشخیص مصلحت نظام مورد بحث بود در ۹ محور کلیدی تقدیم رهبر معظم انقلاب شد که ایشان نظرات خود را در این خصوص اعمال و ابلاغ فرموده‌اند. از این لازم است دولت، مجلس و دستگاه‌های اجرایی زمینه تحقق سیاست‌ها و قوانین مربوطه را فراهم آورند.

وی ادامه داد: سیاست‌ها در وسعت بسیار لحاظ شده است و ضروری است از تمام ظرفیت‌ها در بخش‌های مختلف کشور برای تحقق آن بهره‌مند شد. بدون تردید در پیش گرفتن تلاش جدی و مضاعف در این راستا به محرومیت‌زدایی هرچه بیشتر و توزیع عادلانه منابع و امکانات منتج خواهد شد، اما اگر سهل انگاری شود و روی کاغذ بماند به سرنوشت اصل 44 دچار می‌شود.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی ضرورت برنامه‌ریزی عملی در راستای تحقق این برنامه و سیاست مهم و مورد تأکید مقام معظم رهبری را مورد تأکید قرار داد و با اشاره به دیدار هفته گذشته معظم‌له با مسئولان پس از ۲ سال شرایط کرونایی، اضافه کرد: ایشان در این دیدار رهنمودهای حکیمانه‌ای بیان فرمودند که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه شعار سال باید در بخش‌های مختلف محقق شود، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری دقیق و درست در بخش تولید، اشتغال، تقویت بنیه اقتصادی کشور و شرایط معیشتی مردم و توجه ویژه به مناطق حاشیه و محروم، توجه به رفع آسیب‌ها و معضلات اجتماعی از اهم مباحثی است که باید در دستور دولت باشد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی قناعت را یکی از شاخصه‌های سبک زندگی اسلامی برشمرد و با بیان این مطلب که قناعت گنجی است که پایان ندارد، مردم را به صرفه‌جویی در آب، برق، بنزین و دیگر منابع و انرژی توصیه کرد و افزود: صرفه‌جویی و قناعت باید اولویت کاری همه ما در امور فردی و اجتماعی باشد.

خطیب جمعه اراک در خطبه دوم نماز عبادی - سیاسی به فرا رسیدن خجسته سالروز میلاد امام حسن مجتبی(ع) اشاره و ادامه داد: این امام همام نمونه احسان، ایثار، انفاق هستند و امید است همه مردم از چراغ روشن اهل بیت(ع) بهره‌مند شوند.

وی به لیالی قدر نیز اشاره و اضافه کرد: مردم قدر این شب‌های بابرکت را دانسته و خود را آماده کنند. بی‌شک همه مردم نسبت به فضیلت و جایگاه شب قدر اشراف کامل دارند. این شب بهترین فرصت برای تزکیه نفس و رسیدن به تقوا محیا شده و باید از لحظه لحظه این شب‌ها استفاده کرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی در ادامه به اتفاقات اخیر سرزمین‌های اشغالی نیز اشاره و بیان کرد: ملت ایران همواره حامی مظلومان و ستمدیدگان جهان بوده و هست. امروز نیز با تمام توان از قیام مظلومانه ملت فلسطین پشتیبانی کرده و مجاهدت و از جان گذشتگی جوانان غزه را ارج می‌گذارد. چراکه در برابر گرگ‌های آدم‌خوار چاره‌ای جز مجاهدت نیست.

وی جشن گلریزان ویژه آزادی زندانیان با جرائم غیرعمد را مورد اهمیت دانست و ادامه داد: جشن گلریزان برای زندانیان جرائم غیرعمد هر ساله در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود و رهبر انقلاب نیز به این مهم توجه دارند. انتظار می‌رود مردم استان مرکزی هم در این راستا همت کنند تا با جمع‌آوری کمک‌های نقدی زندانیان واجدالشرایط از بند راهایی پیدا کنند.

امام جمعه اراک فرا رسیدن 29 فروردین، روز ارتش را به غیورمردان ارتشی تبریک گفت و اضافه کرد: منافقان و کوردلان تلاش کردند ارتش ایران را ضعیف جلوه دهند، اما خداوند کمک کرد و امام با بصیرت خود فرمانی تقویت و تثبیت آن صادر فرمودند. این یگان در طول دوران دفاع مقدس 48 هزار شهید و 10 هزار جانباز را تقدیم انقلاب کرده است و در کنار سایر نیروها بسیار خوش درخشید.

انتهای پیام
captcha