کد خبر: 4062853
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۱

فعالیت حوزه‌های علمیه خواهران متمرکز بر تحقق جهاد تبیین است

سرپرست حوزه علمیه خواهران استان مرکزی با اشاره به ضروت ورود حوزه علمیه خواهران در حوزه جهاد تبیین، افزایش جمعیت، تقویت و تحکیم بنیان خانواده، اظهار کرد: فعالیت حوزه علمیه خواهران روی تحقق جهاد تبیین متمرکز شده است.

ملیحه وکیلی، سرپرست حوزه علمیه خواهران مرکزی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، ملیحه وکیلی، سرپرست حوزه علمیه خواهران استان مرکزی، امروز، 18 خرداد در نشست مطبوعاتی به منظور تشریح وضعیت ثبت‌نام و پذیرش حوزه علمیه خواهران برگزار شد، ضرورت تربیت بانوان تراز اسلام، قرآن و انقلاب اسلامی را خواستار شد و افزود: بانوان یکی از ارکان اعتلای ارزش‌های اسلامی و انقلابی هستند و حوزه‌های علمیه در این خصوص رسالت خطیری برعهده دارند.

وی به تکلیف حوزه علمیه خواهران به منظور تربیت نسلی فاطمی اشاره و اضافه کرد: امام راحل و رهبر معظم انقلاب در خصوص اولویت‌های حوزه علمیه تأکیداتی دارند که منویات امامین انقلاب همواره فصل‌الخطاب فعالیت‌ها است. استفاده از تجربه گذشتگان و مجهز شدن به علوم نوین ما را به تحقق اهداف و چشم‌اندازهای پیشرو نزدیک‌تر می‌کند.

وکیلی پاسخگویی به شبهات ایجاد شده از سوی دشمنان، تبیین ارزش‌های اسلامی و انقلابی را از اهم تکالیف اساتید حوزه علمیه خواهران برشمرد و بیان کرد: طلاب باید به‌گونه‌ای تربیت شوند که بتوانند به نیاز جامعه امروز پاسخ دهند. ما ابزار و قدرت بلامنازعی همچون قرآن و اهل‌بیت(ع) را در اختیار داریم که باید در همه امور سرلوحه باشند.

سرپرست حوزه علمیه خواهران استان مرکزی با بیان این مطلب که انجام اقدامات تبلیغی، ترویجی و تبیینی حوزه‌های علمیه فقط به مناسبت‌ها محدود نشده و ایام سال اجرای طرح‌هایی در دستور کار قرار دارد، اضافه کرد: خوشبختانه حضور طلبه‌های جوان در کنار پیشکسوتان به خنثی کردن توطئه دشمنان کمک می‌کند. وجود بانوانی همچون بانو مجتهده امین برای نسل جوان طلبه الگو است و حوزه باید بانوانی همچون ایشان را تربیت و به جامعه تحویل دهد.

وکیلی در ادامه به نقش‌آفرینی طلاب در پیشگیری و کمک به کادر درمان در زمان شیوع کرونا اشاره و تصریح کرد: طلاب جوان هجا که نیاز باشد حاضرند و بدون کوچکترین چشم‌داشتی خدمت‌رسانی می‌کنند. رسیدن بانوان به خودباوری در زمینه‌های مختلف برای ما اهمیت دارد و برای رسیدن به این مهم از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهیم کرد. به برکت انقلاب زمینه نقش‌آفرینی بانوان در بخش‌های مختلف فراهم است که باید قدردان این امر باشیم.

وی ضروت ورود و نقش حوزه علمیه خواهران در جهاد تبیین، افزایش جمعیت، تقویت و تحکیم بنیان خانواده را مورد تأکید قرار داد و افزود: فعالیت حوزه علمیه خواهران بر روی تحقق جهاد تبیین متمرکز شده است و نخبگان حوزوی در زمینه‌های مختلف باید بیش از پیش فعالیت داشته باشند.

پذیرش حوزه علمیه خواهران تا پایان خرداد ادامه دارد

وکیلی از جذب و پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران از ابتدای اردیبهشت تا پایان خرداد ماه خبر داد و افزود: تا امروز 300 نفر ثبت‌نام کرده‌اند که برآورد ما تا پایان زمان پذیرش بیشتر از این رقم است. هم‌اکنون 1700 طلبه در 20 حوزه علمیه استان مشغول به تحصیل هستند و 1700 نفر نیز فارغ‌التحصیل شدند.

وی با بیان اینکه آزمون ورودی متقاضیان تحصیل در سطح 2، 3 و 4، 17 تیر ماه برگزار و نتایج نیمه دوم مرداد ماه اعلام می‌شود، در خصوص شرایط ثبت‌نام گفت: شرایط ثبت‌نام برای مقطع سطح ۲ مدرک دیپلم با معدل بالای ۱۴ و حداکثر سن ۳۰ سال، برای پذیرش مقطع سیکل پایان سال نهم و معدل بالای ۱۵ و سن کمتر از ۱۸ سال در نظر گرفته شده است. متقاضیان به تحصیل در سطح سه و چهار باید مدرک سطح 2 و سطح سه حوزه را داشته باشند.

وکیلی با اشاره به دو روش حضوری و غیرحضوری جهت ثبت‌نام، ادامه داد: سال گذشته بیش از 500 نفر متقاضی تحصیل در حوزه‌های علمیه نسبت به ثبت‌نام اقدام کرده بودند که این امار نسبت به سال مشابه قبلش (سال 99) 21 درصد افزایش را گزارش می‌دهد که از این تعداد 330 نفر پذیرفته شدند. امسال ظرفیت و سهمیه استان 450 نفر است.

وکیلی با شاره به اینکه ظرفیت پذیرش امسال حوزه علمیه خواهران استان 450 نفر است و سال گذشته بیش از 500 نفر ثبت‌نام و 330 نفر پذیرفته شدند، بیان کرد: تحصیل رایگان در حوزه علمیه، اسکان طلاب واجدالشرایط در خوابگاه‌های دلیجان، زرندیه و آستانه از امتیازات حوزه علمیه است. همچنین طلابی از اتباع ترکیه‌ای و افغانستانی در حوزه‌های علمیه اراک، ساوه، دلیجان و آشتیان تحصیل می‌کنند.

سرپرست حوزه علمیه خواهران استان در پایان از شرایط تحصیل رایگان در حوزه علمیه، اسکان طلاب واجدالشرایط در خوابگاه‌های دلیجان، زرندیه و آستانه خبر داد و افزود: حوزه‌های علمیه استان قابلیت پذیرش طلبه‌های غیرایرانی را نیز دارد، سال گذشته طلّابی با تبعه افغانستانی و ترکیه‌ای در حوزه‌های علمیه اراک، ساوه ، دلیجان و آشتیان مشغول به تحصیل شدند.

انتهای پیام
captcha