کد خبر: 4070945
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸

خروجی مسابقات ارتقای دانش قرآنی باشد

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با بیان اینکه برگزاری با کیفیت مسابقات قرآن در کنار پرداختن به کمیت مسابقات از اهمیت بسیار برخوردار است، گفت: امید است رقابت‌های سالم به ارتقای دانش قرآنی متسابقان و ایجاد انگیزه برای تمرین بیشتر و رفع نقاط ضعف منتج شود.

حجت الاسلام حسن دهقانی، رئیس اداره امور قرانی اداره کل اوقاف مرکزی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام حسن دهقانی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، امروز، ۲۴ تیرماه در مراسم افتتاحیه مرحله شهرستانی چهل‌و‌پنجمین دوره مسابقات قرآن ساوه که در آستان مقدس امامزاده سیداسحاق(ع) ساوه برگزار شد، با اشاره به رشد 70 درصدی ثبت‌نام‌کنندگان امسال نسبت به سال 1400، اظهار کرد: امسال مرحله شهرستانی چهل‌و‌پنجمین دوه مسابقات قرآن اوقاف در استان مرکزی به‌صورت منطقه‌ای و در دو شهرستان اراک و ساوه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه متسابقان شهرستان‌های ساوه، زرندیه، محلات، دلیجان و تفرش، امروز به میزبانی ساوه و در دو مکان مقدس امامزاده سیداسحاق(ع) ویژه آقایان و امامزاده سیدحسین(ع) ویژه بانوان با یکدیگر رقابت می‌کنند، ادامه داد: رقابت متسابقان شهرستان‌های شازند، خنداب، کمیجان، فراهان، آشتیان، اراک و خمین نیز پنج‌شنبه و جمعه، 30 و 31 تیر به میزبانی اراک و در امامزادگان آمنه خاتون(س) و عبدالله(ع) این شهرستان پیش‌بینی شده است.

دهقانی با بیان اینکه نوبت شرکت‌کنندگان جهت حضور در جایگاه باید به واسطه قرعه‌کشی تعیین شود، اضافه کرد: داوران در صورت غیبت متسابق فقط یک فرصت به او می‌دهند، به‌طور مثال اگر شرکت‌کننده‌ای غیبت داشت، داور حق دارد در پایان داوری همان رشته بار دیگر فرد غایب را فراخواند، در صورت غیبت مجدد، حق شرکت از او سلب می‌شود؛ از این‌رو لازم است متسابقان هنگام برگزاری مسابقات پراکنده نشوند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف استان ادامه داد: قرعه تلاوت‌ها در مرحله شهرستانی بر عهده ستاد برگزاری مسابقات استان است که برای انجام این مهم از نظرات داوران خانم و آقا استفاده شده است؛ از این‌رو قرعه‌های پیشنهادی فنی و کارشناسی شده است.

دهقانی ادامه داد: مسابقات قرآن اوقاف در مراحل شهرستانی و استانی یک مرحله‌ای است و فینال ندارد، اما اگر در شرایط خاص هیئت داوران برگزاری فینال را در رشته‌ای ضروری دانستند، این کار انجام خواهد شد. در صورت برگزاری فینال 30 درصد نمره مقدماتی و 70 درصد نمره مرحله نهایی همان رشته برای فینالیست‌ها محاسبه می‌شود.

وی تأکید کرد: متسابقان کسب حد نصاب را جدی بگیرند. در رشته قرائت ترتیل و تحقیق 75 درصد جمع امتیازات و در رشته‌های حفظ 80 درصد صحت حفظ و 70 درصد صحت قرائت و جمعاً 75 درصد کل امتیازات اجرا برای حضور در مرحله استانی الزامی است. هر شرکت‌کننده پس از 30 دقیقه بعد از دریافت کارنامه حق درخواست تجدیدنظر دارد.

این مقام مسئول در پایان گفت: برگزاری با کیفیت مسابقات قرآن در کنار پرداختن به کمیت مسابقات از اهمیت بسیار برخوردار است. خوشبختانه ساوه با وجود داشتن امکانات و فضای مناسب برای برگزاری زمینه برگزاری مسابقاتی شایسته را رقم زد و امید است این رقابت‌های سالم به ارتقای دانش قرآنی و ایجاد انگیزه برای تمرین بیشتر و رفع نقاط ضعف منتج شود.

انتهای پیام
captcha