به گزارش ایکنا از استان مرکزی، علی بهادریجهرمی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت، امروز، 3 شهریور، در بدو ورود به استان مرکزی به خمین سفر کرده و با خانواده شهید مهدی حاجمحمدی دیدار کرد.
بهادریجهرمی در این دیدار شنیدن مشکلات و مسائل مربوط به خانواده شهدا را یکی از تأکیدات رئیسجمهور دانست و ادامه داد: ما به دعای مادران و خانواده شهدا برای بازکردن گرههای کشور نیازمندیم. نه تنها ملت ایران بلکه جهان اسلام به امام خمینی(ره) مدیون است. بیشک مردم خمین و همه ملت ایران اسلامی به داشتن این نعمت بزرگ مفتخرست و یکی از افتخارات ما این است که خمین همچون نگینی درخشان میدرخشد.
وی تأکید کرد: ولایتمداری و حرمت در مسیر امام و رهبری مسیر حل مشکلات کشورست و هر زمان از خطمشی الهی و انقلابی فاصله گرفتیم با خسران مواجه شدیم. همدل بودن مسئولان و یکدست بودن آنان ضروری بوده و مسیر توسعه و پیشرفت را به ریل خود باز میگرداند. این یکدستی و همدلی هم در مرکز و هم در استان مرکزی مشهود است.
بهادریجهرمی دغدغه مسئولان استان مرکزی برای پیگیری مشکلات و توسعه را مورد تحسین قرار داد و ادامه داد: اگر مشکلاتی نظیر راکد ماندن کارخانجات و عدم استفاده از ظرفیتهای اشتغال آنان وجود دارد، نتیجه از ریل خارج شدن و فاصله گرفتن از بیانات مقام معظم رهبری است. تجربه ثابت کرده است حرکت در مسیر امامین انقلاب اسلامی راهگشای مشکلات کشورست و به همین منظور دولت با عزم راسخ و جدیت کامل در این مسیر در حال حرکت است.
فرزاد مخلصالائمه، استاندار مرکزی، نیز در جمع این خانواده شهید، اظهار کرد: امید است که بتوانیم مسیر پیشرو را با نگاه به خانواده شهدا به درستی پیش بریم. از امروز تمام مسئولان عالی دولت، وزرا و معاونان رئیسجمهور حداقل هر کدام باید به 2 استان سفر کنند.
علیرضا نظری، نماینده مردم خمین در خانه ملت، به سفر مقام معظم رهبری در دهه 70 به استان و شهرستان خمین اشاره و تصریح کرد: پس از سفر ایشان و تنظیم طرح توسعه شهرستان در دهه ۸۰، برنامههای خویی در حوزه صنعتی این تدوین و اجرا شده است.
وی ادامه داد: اقتصاد خمینیها برپایه کشاورزی شکل گرفته و تا قبل از خشکسالیهای اخیر بیشتر مردم روستاها اشتغال و درآمد کافی و زندگی به نسبت خوبی داشتند، اما به واسطه بروز خشکسالی ها در زمینه سرمایهگذاری در حوزه اقتصاد در این شهرستان عملاً کاری صورت نگرفته است.
منتخب مردم خمین در مجلس در تشریح طرح توسعه خمین، اظهار کرد: به جهت ایجاد مشوقهایی برای سرمایه گذاران معافیت مالیاتی ۱۰ ساله پیشبینی شده و همین عامل باعث شد که خمین یکی از انتخابهای سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری باشد.
نظری بیان کرد: به طور متوسط در سالهای 99 و 1400 سالانه برای حدود هزار و صد نفر اشتغال ایجاد شده است. اگر روند سرمایهگذاریها به همین شکل ادامه پیدا کند، رفع مشکل بیکاری شهرستان به نقطه مطلوبی خواهد رسید. مشکلات اقتصاد مردم در حوزه کشاورزی، در حال حاضر از طریق حوزه صنعت جبران میشود.
انتهای پیام