کد خبر: 4085158
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۸

کشف استعدادها؛ رویکرد جشنواره گل‌های محمدی(ص) و فاطمی(س)

دبیر هفتمین جشنواره قرآنی «گل‌های محمدی(ص) و فاطمی(س)» محلات با اشاره به اینکه مرحله شهرستانی این جشنواره با حضور ۲۰۰ کودک و نوجوان برگزار شد، شناسایی استعداد‌های قرآنی و پرورش آنان را از مهم‌ترین اهداف برگزاری جشنواره عنوان کرد.

لیلا رمضانی، دبیر جشنواره قرانی گل های محمدی و فاطمی در محلات

لیلا رمضانی، دبیر هفتمین جشنواره قرآنی «گل‌های محمدی(ص) و فاطمی(س)» محلات، در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، با اشاره به اینکه این رویداد قرآنی امسال با رویکرد آموزشی، تربیتی، مسابقه و همایش برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه این جشنواره مورد استقبال کودکان و نوجوانان و حتی خانواده آنان قرار گرفت.

وی ادامه داد: مسابقات هفتمین جشنواره قرآنی گل‌های محمدی(ص) و گل‌های فاطمی(س) در  مؤسسه مهد قرآن و عترت شهرستان محلات با حضور  ۵۰۰ نفر از كودكان ونوجوانان و مسئولان شهرستانی برگزار شد که 200 نفر از آنان به مرحله بعد راه یافتند.

رمضانی اضافه کرد: جشنواره یاد شده با هدف آموزش و تربیت نیروهای قرآنی متخصص در ۷ گروه پیش‌دبستانی(نور)، اول ابتدایی (کوثر)، دوم و سوم دبستان(یس)، چهارم و پنجم دبستان(طه)، ششم ابتدایی(فتح)، متوسطه دوره اول پایه‌های هفتم، هشتم و نهم(نصر) و متوسطه دوم پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم(فجر) و در رشته‌های قرائت، حفظ، ترتیل، مفاهیم، تدبر در قرآن، خوشنویسی و نقاشی با مضامین قرآنی برگزار شد.

وی با بیان این مطلب که 200 نفر از شرکت‌کنندگان در مرحله شهرستانی با یکدیگر به رقابت پرداختند، از برگزیده شدن 97 قرآنی کودک و نوجوان خبر داد و افزود: مراسم اختتامیه و اهدای جوایز ویژه به برگزیدگان نیمه دوم مهر ماه سال جاری با حضور مسئولان کشوری برگزار می‌شود. همچنین به 200 راه یافته به مرحله شهرستانی نیز جوایز عمومی تقدیم می‌شود.

دبیر هفتمین جشنواره قرآنی گل‌های محمدی(ص) و فاطمی(س) در پایان گفت: شناسایی استعدادهای قرآنی و پرورش آنان از مهم‌ترین اهداف جهت برگزاری این جشنواره است؛ چراکه همه ما تکلیف داریم نسبت به استعدادهای قرآنی شهری و روستایی بی‌تفاوت نباشیم.

انتهای پیام
captcha