کد خبر: 4092335
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۸
متکی:

مدیران مؤسسات برای جذب قرآن‌آموزان خلاق باشند

نائب رئیس هیئت امنای مؤسسه کشوری مهد قرآن با بیان اینکه مسئولان با تفکر قرآن‌باوری در گروه قرآن‌یاوران هستند، گفت: مدیران مؤسسات برای جذب قرآن‌آموزان باید تفکر خلاقانه و مبتکرانه داشته باشند.

منوچهر متکیمنوچهر متکی، نائب رئیس هیئت امنای مؤسسه کشوری مهد قرآن، در حاشیه مراسم تکریم حافظان مهد قرآن محلات، گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، سرمایه اصلی مراکز قرآنی را مفاهیم مندرج در این مصحف شریف دانست و بیان کرد: مؤسسات قرآنی امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز است آنچه را که به عنوان سرمایه‌های خود دارند ارائه دهند.

وی ادامه داد: مراکز قرآنی مکلف هستند نسبت به معرفی و آشنایی کودکان و نسل نوجوان با مفاهیم و سیره قرآنی اهتمام ویژه داشته باشند. امروز دشمن روی نیروهای فکری ما در آینده یعنی کودکان و نوجوانان سرمایه‌گذاری کرده است و این امر وظیفه همه ما را در مقابل نسل آینده سنگین‌تر می‌کند.

متکی ضرورت تربیت نیروی خلاق، باهوش، متخصص، متفکر و البته آشنا به مفاهیم قرآن و سیره اهل‌بیت(ع) در تمام مراکز قرآنی را خواستار شد و افزود: از تمام ابزارهای در اختیار می‌توان برای ورود کودکان و نوجوانان به مؤسسات فرهنگی و قرآنی استفاده کرد که مدیران مؤسسات برای جذب کودکان باید تفکر خلاقانه و مبتکرانه داشته باشند. مراکز قرآنی می‌توانند مکانی برای کشف استعدادها و هدایت آن در مسیرهای درست باشند.

وی با اشاره به اینکه کودکان فعال در رشته‌های مختلف قرآنی به ویژه حفظ باید بیش از پیش بها داده شده و معرفی شوند، اظهار کرد: نوجوان با حفظ قرآن بعد از خدا در درون خود بالاترین سرمایه را قرار داده است که باید از این سرمایه به نحو مطلوب استفاده شود. مراسم‌ قرآنی با عناوین مختلف فرصتی مناسب برای مؤسسات از جمله مؤسسه مهد قرآن است که بتواند این سرمایه‌ها را معرفی کند.

متکی با بیان این مطلب که مؤسسه کشوری مهد قرآن سومین دهه موجودیت خود را در حال پشت سر گذاردن است و باید از این فرصت نهایت بهره‌برداری را داشته باشد، اضافه کرد: حضور مسئولان، نخبگان، شخصیت‌ها در شهرها و استان‌ها در مراسم تکریم حافظان کودک و نوجوان می‌تواند برای طی کردن مسیر با قدرت هرچه تمام‌تر ایجاد انگیزه کند.

وی ضرورت حضور مسئولان ارشد استان‌ها در جشنواره‌های قرآنی را نشان از احساس نیاز آنان به مبانی قرآنی در جامعه دانست و تصریح کرد: مسئولان به واسطه داشتن تفکر قرآن‌باوری در لشکر قرآن یاوران هستند. تحقیقات و پژوهش‌ها حاکی از آن است که هر جمعی که انس بیشتر با کلام وحی داشته باشد به لحاظ اخلاقی، رفتاری، ادبیات سخن گفتن و بروز استعدادها نه تنها در حوزه قرآن، بلکه در همه زمینه‌ها می‌تواند شاخص‌تر از دیگران عمل کند و این امتیازات در وجود حافظان و سایر فعالان قرآنی مشهود است.

نائب رئیس هیئت امنای مؤسسه کشوری مهد قرآن در پایان ضرورت به خدمت گرفتن حافظان قرآن متخصص را مورد توجه قرار داد و افزود: مهم‌ترین رسالت امروز مراکز قرآنی این است که کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به فعالیت‌های قرآنی را جذب و با ایجاد انگیزه حفظ کنند. معرفی نخبگان هر شهر و استان به ایجاد انگیزه آنان بسیار کمک می‌کند و مسئولان نباید از این امر مهم غافل باشند.

انتهای پیام
captcha