داوود ندیم، بنیانگذار مدرسه مجازی سرمایهگذاری شهری ایران، در حاشیه برگزاری همایش فرصتهای سرمایهگذاری، در گفتوگو با ایکنا از استان مرکزی، ضرورت سرمایهگذاری در حوزه قرآن را مورد تأکید دانست و اظهار کرد: از هر فرصتی برای سرمایهگذاری میتوان استفاده کرد و سرمایهگذاری در حوزه قرآن یکی از آنان است که باید مورد توجه سرمایهگذاران داخلی و خارجی قرار گیرد؛ چراکه اعتقاد ما بر آن است اگر هدفگذاری به درستی صورت گیرد میتوان انتظار خروجی مناسب را داشت.
وی به بودجه ناچیز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد و با بیان اینکه مجموعههای فرهنگی و قرآنی که زیرمجموعه این وزارتخانه هستند تحتالشعاع کمبود بودجه این وزارتخانه قرار دارند، ادامه داد: به ازای هر شهروند ایرانی دولت، فقط 54 هزار تومان توان هزینه دارد و با این رقم بسیار ناچیز نمیتوان حوزه فرهنگ و قرآن را حمایت کرد؛ از این رو باید فرصت سرمایهگذاری برای این بخشها را مدنظر قرار داد.
ندیم اضافه کرد: بخش خصوصی باید کمک فرهنگ و قرآن باشد؛ چراکه بخشهای خصوص توان بسیار بالا برای ورود به این حوزه را دارد و فعالان این حوزه نیز علاقهمند به فعالیت در این حوزهها هستند. با ورود به حوزه وقف نیز میتوان کارهای بزرگی در خصوص فعالیتهای قرآنی انجام داد. مدلهای 188گانهای تعریف شده است که خیرین میتوانند از آن بهرهمند شوند که از این تعداد قریب به 20 مدل و الگو برای فعالیتهای قرآنی تعریف شده است که میتوان با تأمین منابع این حوزه مهم، کاربردی و اثرگذار را با قدرت پیش بریم.
وی با بیان اینکه هریک از سرمایهگذاران تخصص لازم خود را دارند و در حوزههای خاص و تعریف شده فعالیت دارند، افزود: تعدادی از سرمایهگذاران فقط در حوزه عمرانی و مسکونی، هتلسازی، ورزشی و ... ورود دارند؛ بنابراین باید در حوزه قرآن نیز باید سرمایهگذارانی را دعوت کنیم. عدهای فطری علاقهمند به فعالیت در این حوزه هستند که اگر با فعالیتهای این حوزه آشنا شوند قطعاً ورود خواهند داشت. حتی با ورود عدهای سرمایهگذار به حوزه قرآن میتوان از ظرفیت سایر سرمایهگذاران به عنوان حمایتگر و پشتیبان نیز استفاده کرد.
ندیم در ادامه توضیحات خود به فعالیت تعدادی از جوانان متخصص یزدی در حوزه ساخت اپلیکیشن و بازی رایانهای اشاره کرد و در این رابطه گفت: گروهی در این استان اپلیکیشنی ساخته است که بدین وسیله انیمیشنهایی سازگار با فرهنگ ایرانی - اسلامی را در قالب بازیهای رایانهای به مخاطب عرضه میکند و ساخت این اپلیکیشن مورد استقبال نیز قرار گرفته است. سرمایهگذاری در این امر به صورت مشترک انجام شده است. بدین صورت که گروهی متخصص ساخت و تولید را برعهده گرفتند، سرمایهگذاری تأمین منابع کرده و شهرداری نیز حمایتهای معنوی و تبلیغاتی این طرح را برعهده گرفته است و خوشبخانه برگشت سرمایه خوبی نیز به دنبال داشته است.
بنیانگذار مدرسه مجازی سرمایهگذاری شهری ایران در پایان استفاده از تجارب استانهای دیگر در حوزههای مختلف را توصیه کرد و افزود: نباید برای پیشرفت به داشتههای خود بسنده کنیم، بلکه بهرهمندی از طرحهای موفق سایر استانها میتواند به پیشرفت بیانجامد؛ از این رو به جوانان تأکید میکنم دانش خود را همواره به روز نگه داشته و از دانش سایر جوانان که توانستند اقدامات مثرثمری را داشته باشند بهرهمند شوند.
انتهای پیام