به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجتالاسلام سیدمحمد رضا میرتاجالدینی، نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، امروز، 9 دی، در اجتماع میثاق با ولایت و گرامیداشت حماسه ۹ دی در اراک، ضررت توجه و توسل به رکن رکین ولایت در راستای مدیریت فتنهها را متذکر شده و بصیرت را بالاترین راه خروج از فتنه دانست و افزود: راه رسیدن به بصیرت تحقق جهاد تبیین در جامعه است.
میرتاجالدینی به فرمایشی از حضرت علی(ع) که فرمودند: «در شرایط فتنه به اهلبیت پیامبر(ص) نگاه کنید، آنان نشانه هدایت هستند و شما را نجات میدهند» استناد کرد و گفت: شاخص و معیار اصلی برای خروج از فتنه نگاه به منویات ولایتفقیه و و رهبر جامعه اسلامی است و در این فتنهها مردم با پیروی از ولایت از خواص بهتر عمل کردند؛ چراکه برخی خواص میدان بازی را گم کرده و بیانیههای برخی دیگر در مسیر ضدانقلاب بود.
منتخب مردم تبریز در خانه ملت با بیان اینکه فتنهگران با اهداف متعدد همچون براندازی نظام وارد میدان شدند که با بیداری و هوشیاری مردم توطئه آنان نقش برآب شد، ادامه داد: ایجاد اختلافات و بروز جنگ داخلی و سوریهسازی ایران هدف دیگری بود که دشمن دنبال میکرد. در این رابطه یکی از سران آلسعود گفته بود جنگ را به داخل ایران می کشانیم.
وی تضعیف ایران قوی در عرصههای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را از دیگر اهداف فتنهگران دانست تا در برجام دست بالا را داشته باشند، افزود: مردم همیشه در صحنه با حضور بهموقع و یکپارچه با پیروی از مقام معظم رهبری توانستند اغتشاشات را خنثی کنند. سلب دانشهستهای از ایران هدف دیگر دشمنان بود که دنبال میکردند که قانون راهبردی مجلس و مقابله با تحریم به کمک دولت و برنامههای هستهای آمد. توانمندی هستهای ایران در حال حاضر ۲ برابر قبل از مذاکرات هستهای است و این امر نشانی از اقتدار و افتخار دارد.
میرتاجالدینی ایجاد اغنتشاش را تهدید کشورهای مقابل علیه ایران دانست و افزود: دشمنان تهدید کردند اگر ایران به برجام بازنگردد کشور را دچار آشوب خواهند کرد تا کشور تضعیف شود که این امر با بصیرت و پیروی از رهبری پشت سر گذارده شد. ملت ما اکنون دست بالا در مذاکرات هستهای دارد و دشمنان اعلام کردند که پیشنهادات کشور را میپذیرند و این اتفاق حاکی از اقتدار و صلابت ایران اسلامی دارد.
وی شایعهپراکنی در فتنه را یکی از ابزارهای دشمن دانست و گفت: پرداختن به شایعه پراکنی بسارکشنده و خطرناک است و باید مراقب بود. در اغتشاشات شاهد بودیم برخی از سلبریتیها، هنرمندان و ورزشکاران چگونه لرزیدند. آنان در فضای مجازی فعال شدند و به دنبال اماننامه از دشمن بودند و توئیت کردند و به خیال اینکه در کشور خبرهایی است، با دشمن همراهی کردند. این خیالات واهی بود؛ چراکه مردم ایران در 4دهه از این دست اتفاقات بسیار تجربه کردند. در جریان فتنه، حقایق آشکار نمیشود و پس از آن است که حقایق برای همگان روشن میشود.
میرتاجالدینی اضافه کرد: بزرگترین تهدید ارتجاع و بازگشت از ارزشها و آرمان ها و رجوع و سیر قهقرایی به گذشته است. مسائل ایجاد شده در سه ماه اخیر فتنهای جدید و یک جنگ ترکیبی و شناختی علیه ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی بود. عدهای به دنبال بازگشت به دوران قبل از انقلاب و در به دنبال ایجاد سیر قهقرایی و ارتجاعی بیحجابی، فساد و فرهنگ مبتذل غرب در کشور بودند که این امر با بصیرت مردم خنثی شد.
به گفته وی افراد در فتنهها به شبهه میافتند و نمی توانند به درستی مسائل را تشخیص داده و تجزیه و تحلیل کنند. با مرور اتفاقات سه ماه گذشته میتوان دریافت شبهات هر روزه شد و بسیاری از خواص در این قضیه لغزیدند و به اشتباه افتادند. در فتنه اخیر فضایی غبارآلود تجربه شد و حق و باطل در هم آمیخته بود. دروغپردازی و تحریف، از ابزار فتنه است و در ماه اول بیش از ۱۷ هزار گروه در رسانههای خارجی و ماهوارهای دروغپراکنی کرده بودند.
میرتاجالدینی در رابطه با جنگ شناختی دشمن، ادامه داد: جنگ شناختی، جنگی همهجانبه بود و در واقع احزاب را شاهد بودیم. دشمن در این مصاف هرآنچه داشت مانند گروههای ضد انقلاب و اپوزیسیون، سلطنتطلبان، منافقین، کومله را به میدان آورد. پشت صحنه نیز سازمان جاسوسی سیا، موساد، امریکا و اسرائیل و هم پیمانان آنان نیز حاضر بودند و برای ضربه زدن وارد شده بودند. در اکثر کشورهای اروپایی علیه انقلاب اسلامی راهپیمایی کردند و جنگ احزاب به راه انداختند، پس از آن به دنبال ایجاد اختلافات بودند که با هوشیاری مردم خنثی شد.
وی در خصوص جنگ اقتصادی گفت: مسئله ارز مسئله جنگ اقتصادی است و دشمن به دنبال ضربه زدن به نظام از این وادی بود. دولت و مجلس با همه وجود برای حفظ ارزش پول ملی تلاش میکنند، قیمت ارز نیز تثبیت خواهد شد و بهانه از دشمن گرفته میشود. همه به دنبال حرکت پیشرفتی در عرصههای مختلف هستیم. ایران از ابتدا در دانش هستهای با مقاصد صلحآمیز پیش رفت و امروز غنیسازی ۶۰ درصد به راحتی در کشور انجام میشود، در دانش هستهای به نقطه بازدارندگی در مقابل مخالفان و دشمنان رسیدهایم.
وی ادامه داد: مشکلات اقتصادی بسیاری در کشور وجود دارد. تورم و گرانی دغدغه دولت و مجلس است. در هفته گذشته جلسه غیرعلنی با رییس بانک مرکزی و نمایندگان برگزار شد و به دنبال اجرای کالابرگ الکترونیکی هستیم تا کالای ضروری مردم به راحتی و با تثبیت قیمت به دست آنان برسد. مسئله ناترازی انرژی نیز تحت بررسی است.
وی در پایان استان مرکزی را مهد مفاخر دانست و ادامه داد: این استان بیشتر از 7هزار شهید دارد که باید این شهدا به مردم به ویژه نوجوانان و جوانان معرفی شوند. استان مرکزی و شهر اراک، منطقهای صنعتی است، ماشینسازی یک صنعت مادر است و همانگونه که در عرصههای مختلف صنعتی، با وجود تهدیدها و تحریمها به خودکفایی رسیدیم خواهیم توانست بسیاری از خطوط تولید را در صنایع مادر استان ایجاد کرد.
انتهای پیام