زهرا غفاری، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روحالله استان مرکزی در گفتوگو با ایکنا از استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به جنگ فرهنگی علیه جامعه ما که با هدف حذف و کمرنگ کردن عفاف شکل گرفته، بهصورت کلی و در مورد بانوان، حذف حجاب در دستور کار دشمن است و در چنین شرایطی مقوله طراحی لباس اصیل ایرانی اسلامی اهمیت ویژهای دارد، بنابراین جشنوارههای مد و لباس بهدنبال همافزایی میان طراحان و اثرگذاری بر تولید پوشاک ملی هستند.
وی بیان کرد: بازار پوشاک مملو از طرحهایی است که با فرهنگ ما مغایرت دارد و زنان را به سمت بدننمایی سوق داده است، بنابراین خلأ مدلهایی که زیباییطلبی و پوشیدگی را همزمان پاسخ دهند احساس میشود.
دبیر اجرایی جشنواره فردخت در استان مرکزی گفت: جشنواره فردخت، بستر پرورش و حمایت از طراحان متعهد را فراهم و مدلهای قابل تولید مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی را به تولیدکنندگان عرضه میکند.
وی ادامه داد: برگزاری جشنواره استانی فردخت با هدف جریانسازی در راستای طراحی پوشاک اسلامی و اتصال طراحان با تولیدکنندگان استان مرکزی انجام شده است که سبب تحول درعرضه پوشاک و دستیابی آسان به پوشاک عفیفانه با کمک به تأمین مواد اولیه و تسهیلگری فروش محصولات است تا یک زنجیره کامل تشکیل شود و در سطح اجتماعی اثرگذار باشد.
غفاری بیان کرد: در این جشنواره 121 اثر در بخشهای مانتو اجتماع، طراحی کالکشن خانواده و پژوهشی ارسال شد و از بین آنها ۴۵ اثر برگزیده شد و در هر بخش نفرات اول تا سوم و تعدادی افراد شایسته تقدیر توسط کمیته داوری منتخب شدند.
وی گفت: این جشنواره در گستره ملی برگزار شده و بسیج جامعه زنان نیز بهعنوان دبیر جشنواره استانی پیگیر اجرای آن از مهرماه بود که با تعامل و همکاری دانشگاه فنی و حرفهای اطهر، ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری، جهاد دانشگاهی و گروههای مردمی استان برگزار شد.
به گفته غفاری، نمایشگاه آثار منتخب در تاریخهای ۲۹ و ۳۰ آبان در فرهنگسرای شهر واقع در شهر صنعتی اراک برگزار خواهد شد و بازدید آن برای عموم آزاد است. اختتامیه و تجلیل از نفرات برگزیده نیز یکم آذرماه سال جاری از ساعت ۹ تا ۱۱ در فرهنگسرای شهر برگزار خواهد شد.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روحالله استان مرکزی با اشاره به محورهای رقابت در این جشنواره گفت: این جشنواره در بخشهای اثر(ارائه نمونه کار دوخته شده)، طراحی(ارائه طرح با تکنیک طراحی دستی) طراحی کالکشن اجتماعی خانواده، تحقیق پژوهش(ارائه آثار علمی پیرامون محورهای مشخص شده) و محورهای تاریخ و فرهنگ و اقتصاد، هویت و تمدنسازی و بهداشت و سلامت برگزار شده است. سطح رقابت نیز ویژندها پوشاک خانواده، خانههای مد و لباس، مزونداران، اساتید و دانشجویان و دانشآموزان، آموزشگاههای فنی و حرفهای و آزاد است.
انتهای پیام