به گزارش ایکنا، مسعود اکبری، حافظ کل قرآن کریم و دارنده مدرک درجه یک حفظ تخصصی قرآن، امروز، 20 دی ماه در دومین اختتامیه طرح قرآنی «خیزش ۱۰ میلیونی حافظان» که در فرهنگسرای شهر اراک برگزار شد، به تشریح شرایط تثبیت حفظ قرآن پرداخت و اظهار کرد: برای تثبیت کلام وحی ۴ مرحله پیشنهاد میشود که باید مورد توجه حافظان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه وجه تمایزهای بین تثبیت، بازسازی و حفظ جدید وجود دارد، اضافه کرد: حافظان در گام اول تثبیت هنگام مرور برای خود نمرههایی با مقیاس عالی(۹۰)، خوب(۸۰ تا ۹۰)، متوسط (۷۰ تا۸۰) و ضعیف (پایین تر از ۷۰) قرار دهند.
اکبری هدف از تثبیت را حفظ وضعیت و بهبود وضعیت موجود برشمرد و ادامه داد: تداوم مرور ویژه گروه عالی است و گروه های خوب و متوسط نیاز به بازسازی و گروه ضعیف نیاز به حفظ مجدد است.
این حافظ کل با توصیه اینکه حافظان باید حفظ خود را به درجه عالی برسانند، تصریح کرد: با استفاده از مرورهای بسیار وضعیتی که عالی شده را نگه دارید. حافظان در نظر داشته باشند که در مدت زمان ۶ ماهه، ماه اول ۸ جز قرآن و در ماههای بعد به تربیت ۷، ۶، ۵، ۴ و ۳ جز قرآن را مرور کنند تا به تحکیم و استواری برسند.
به گفته وی حافظان روزی یک دهم محفوظات خود را مرور کرده تا بتوانند خود را برای مسابقات آماده نگه دارند. مرور آیات مشابه و سخت به صورت جداگانه از دیگر مواردی است که حافظان این مصحف شریف باید به آن توجه داشته باشند.
دارنده مدرک درجه یک حفظ تخصصی قرآن کریم در پایان تهیه کتاب «مصحف معین» و استفاده از آن جهت حفظ را به حافظان و علاقمندان به این حوزه توصیه کرد.
انتهای پیام