حجتالاسلام والمسلمین جواد افشارنجفی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی در گفتوگو با ایکنا از استان مرکزی، با بیان اینکه بیستوهفتمین دوره طرح ملی «همسفر تا بهشت» در سال جاری در حال اجراست، اظهار کرد: ثبتنام برای ازدواج دانشجویی در تمامی دانشگاهها از طریق سایت ثبتنام ازدواج دانشجویی انجام شده و متقاضیان بعد از بررسی مدارک، در قالب کاروانهایی عازم مشهد مقدس شدهاند. زوجینی که حداقل یک نفر از آنها دانشجو بوده و تاریخ رسمی عقد آنان در فاصله زمانی اول فروردین ۱۴۰۲ تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳ است در این دوره ثبتنام کردهاند.
وی با بیان اینکه در این دوره ۲۹۴ زوج ثبتنام کردهاند، افزود: زوجهای دانشجو دورههای مهارتهای ارتباطی همسران، مجموعه مهارتهای عشقورزی در زندگی مشترک و مجموعه مهارتهای گفتوگو در زندگی را با عنوان «دورههای زندگی بر خط» گذراندهاند.
افشارنجفی با بیان اینکه جشن ازدواج دانشجویی در تمامی دانشگاههای استان برگزار شده است، گفت: زوجها علاوه بر سفر مشهد که بهصورت رایگان است در دانشگاهها با برگزاری جشن ازدواج هم مورد تقدیر قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه استقبال از ازدواج دانشجویی بسیار بالاست، اظهار کرد: خانواده بهعنوان اولین و مهمترین کانونی که فرد در آن قرار میگیرد دارای اهمیت شایان توجهی است. اولین تأثیرات محیطی که فرد دریافت میکند از محیط خانواده است، حتی تأثیرپذیری فرد از سایر محیطها نشئت گرفته از محیط خانواده است. خانواده پایهگذار بخش مهمی از سرنوشت انسان است و در تعیین سبک و خط مشی زندگی آینده، اخلاق، سلامت و عملکرد فرد در آینده نقش عمدهای ایفا میکند.
دبیر ستاد ازدواج دانشگاهیان استان مرکزی با بیان اینکه دانشگاه علاوه بر مسئولیت اجتماعی خود در حوزه ارائه راهکار و راهحلهای علمی بهمنظور شناخت و حل مسائل جامعه، در قبال اعضا و ساخت درونی خود نیز مسئولیت دارد، بیان کرد: مهمترین کنشگران در نهاد دانشگاه، اساتید و دانشجویان هستند. دانشگاه یک نهاد اجتماعی است که در برگیرنده بخشی از اعضای جامعه بوده که در سن جوانی قرار دارند، بنابراین اصلیترین مسئولیت در تحقق ازدواج پایدار و آگاهانه، میتواند متوجه دانشگاه باشد.
وی گفت: ایجاد نهضت فراگیر ملی برای ترویج و تسهیل ازدواج آگاهانه و پایدار در میان دانشجویان، اساتید و کارکنان با مشارکت نهادهای ذیربط از طریق وضع سیاستها، راهبردها و اقدامات اجرایی و ضوابط و مقررات تشویقی و حمایتی، تبیین موازین دینی و اخلاقی ارتباط مشروع جهت رفع نیازهای معقول و واقعی دانشجویان، اساتید و کارکنان، فرهنگسازی از طریق اهتمام بر اصل خانوادهمحوری و ترویج و تسهیل ازدواج دانشجویی، تأمین امکانات و منابع مالی و سرمایهای مورد نیاز برای ازدواج دانشجویی، اساتید و کارکنان از طریق شناسایی، هماهنگی و همکاری نهادها، اشخاص و دستگاههای اجرایی و افزایش مسئولیتپذیری اجتماعی دانشجویان، از جمله اهداف اجرای این طرح است.
انتهای پیام