کد خبر: 4266597
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۰
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

مسئولین سازمان بسیج طلاب الگوی بارز یک انسان انقلابی باشند

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: اساتید و مسئولین سازمان بسیج طلاب و روحانیون باید به شخصه الگو و نمونه بارز یک انسان انقلابی و ولایی و متقی برای جامعه باشند.

دیدار امام جمعه اراک با رئیس بسیج طلاب و روحانیون کشوربه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، آیت‌الله دری نجف آبادی 28 بهمن ‌در دیدار با حجت‌الاسلام محمود محمودی شاهرودی، رئیس بسیج طلاب و روحانیون کشور افزود: خدمت به ملت ایران بویژه جامعه طلاب و روحانیون سعادت و توفیق بزرگی است که باید از این فرصت در جهت تحقق آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری و انقلاب شکوهمند اسلامی استفاده شود. 

وی با بیان اینکه باید نسبت به توطئه و نقشه‌های دشمنان اسلام و انقلاب هوشیار بود و بصیرت داشت و با زیرکی و درایت و بصیرت و بینش درست، مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی کوبید، گفت: فعالیت گسترده و مستمر در فضای مجازی به صورت ایجابی و سلبی از طریق ساخت بازی‌های رایانه‌ای بومی، فیلم‌سازی، مستندسازی، مدیریت و نظارت بر شبکه‌های اجتماعی، جلوگیری از نفوذ و دسیسه‌های دشمنان در فضای مجازی و روشنگری و آگاه‌سازی جامعه درخصوص اخبار دروغین مجازی و شایعات بی اساس بسیار حائز اهمیت است.

امام جمعه اراک ضمن تقدیر از حماسه حضور پرشور و گسترده مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن ماه گفت: مردم ایران با حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ماه به جهانیان نشان دادند که همیشه پشتیبان ولایت فقیه، آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری هستند.

انتهای پیام
captcha