کد خبر: 4268863
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
رئیس دادگستری ساوه:

روزه‌خواری در ملأعام جرم محسوب می‌شود

ابوالحسن شریفی گفت: روزه‌‎خواری در ملأعام جرم محسوب شده و با افرادی که در انظار عمومی اقدام به روزه‌خواری کنند برخورد قانونی انجام خواهد شد.

روزه‌خواری در ملاءعامابوالحسن شریفی، رئیس دادگستری شهرستان ساوه در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان، ماه احترام و حرمت است، گفت: از همگان انتظار می‌رود که حرمت این ماه را حفظ کنند و از روزه‌خواری در ملأ عام اجتناب شود.

وی افزود: روزه خواری در ملأعام نه تنها عمل ناپسند و مذمومی است و انسان را مرتکب گناه می‌کند، بلکه براساس قوانین موضوعه کشور، جرم محسوب می‌شود و قانونگذار برای آن مجازات درنظر گرفته است. بر این اساس با افرادی که اقدام به روزه‌خواری در انظار عمومی کنند برابر مقررات رفتار خواهد شد.

رئیس دادگستری ساوه از اصناف و کسبه نیز خواست تا نسبت به رعایت قوانین ماه مبارک رمضان پایبند باشند و از اغذیه‌فروشان و مراکز عرضه غذا درخواست می‌شود در ساعات روز از هرگونه رفتاری که منجر به روزه‌خواری در انظار عمومی می‌شود اجتناب کنند.

شریفی با تأکید بر اینکه مردم شهرستان ساوه مردمی متدین، متعهد و ولایتمدار و معتقد به حفظ شعائر دینی هستند، تصریح کرد: همه افراد جامعه با رعایت کامل شرایط امر به معروف و تذکر لسانی ملزم به پیشگیری از قانون‌شکنی و تعدی به احکام الهی در خصوص روزه‌خواری در منظر عمومی هستند و بدیهی است که اقدامات فرهنگی نیز در این مورد ضرورت دارد. روزه‌خواری در منظر عمومی‌ زیبنده جامعه اسلامی نیست و باید در این خصوص فرهنگ‌سازی صورت گیرد که شاید مورد غفلت قرار گرفته است.

وی گفت: قاطبه مردم شهرستان ساوه روزه‌خواری در ملأعام را برنمی‌تابند و افرادی نیز که به هر دلیلی نمی‌توانند در این ماه روزه بگیرند حق ندارند در انظار عمومی عام روزه‌خواری کنند، چراکه این فعل از حیث مقررات قانونی جرم محسوب و مستوجب مجازات قانونی است.

رئیس دادگستری شهرستان ساوه ماه مبارک رمضان را فرصت بی‌نظیری برای تقرب به خداوند متعال، تزکیه نفس و بندگی، خودسازی و تمرین تقوای الهی دانست و افزود: دستگیری از نیازمندان، کمک به همنوعان، تلاوت کلام وحی و ادعیه، شیرینی و لذت این ماه شریف را دوچندان خواهد کرد و فضایی سرشار از محبت و برادری ایجاد می‌کند.

انتهای پیام
captcha