کد خبر: 4269172
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲

مسابقات مناظره دانشجویی در استان مرکزی به کار خود پایان داد

مسابقات مناظره دانشجویی در استان مرکزی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

پایان مسابقات مناظره دانشجویی در استان مرکزیبه گزارش ایکنا از استان مرکزی، محسن مرادی، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، 12 اسفندماه در آیین اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در استان مرکزی اظهار کرد: امسال ۴۲ تیم در مسابقات مناظره شرکت کردند که بر این اساس، استان مرکزی جزو استان‌های برتر کشور شد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه ۱۲ دوره مسابقات برگزار شده قبلی به‌صورت مصوب و مکتوب تدوین و مستندسازی شده است که اقدام بسیار خوبی است و در سایت مسابقات مناظره نیز قرار داده شده است، گفت: جای این‌گونه اقدامات در کشور ما خالی بود و جهاددانشگاهی در این حوزه اقدام کرد که با استقبال خوب دانشجویان مواجه شده است و ادامه یافتن و گسترش آن نیازمند حمایت است.

مرادی افزود: جهاد‌دانشگاهی برای توسعه این مسابقات و گسترش آن در ابعاد مختلف نیازمند کمک و همراهی مسئولان استان است. امید است فرهنگ گفت‌وگو هر روز در کشور رشد کند و استانداری نیز از این مسابقات حمایت کند تا بتوانیم هر ساله آن‌را بهتر و در ابعاد مختلف برگزار کنیم.

ضرورت ترویج بازاندیشی و گفتگومحوری در فضای آموزشی

سیدمحمد الحسینی، رئیس هیئت داوران این مسابقات نیز با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: بخشی از شریف و مبارک بودن ماه رمضان مربوط به شکستن خیلی از ساختارهایی است که در زندگی مادی به آن‌ها عادت کرده‌ایم و در این ماه مبارک این ساختارها را شکسته و به نوعی بازاندیشی کرده و در بازگشت به عقب به آنچه انجام داده‌ایم نگاهی دوباره می‌اندازیم و مسابقات مناظره هم دقیقاً همین است.

وی افزود: باید فضای آموزشی را به سمتی ببریم که فضاهای بازاندیشی و گفتگومحور ترویج پیدا کند و هرچه مسئولان از این طریق با دانشگاه‌ها بیشتر ارتباط بگیرند، از نظر فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی بیلان کاری بهتر و بیشتر و راضی‌کننده‌تری را ارائه خواهیم کرد.

الحسینی گفت: اگر این برنامه‌ها منجر به جریان‌سازی و نهادینه شدن سنت گفت‌وگو در دانشگاه‌ها شود شیوه مدیریت نظام تربیتی نیز تغییر می‌کند.

یادآور می‌شود، سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی از چهارم آذرماه با حضور ۴۲ تیم از دانشگاه‌های مختلف استان و حوزه علمیه خواهران در استان مرکزی آغاز شد و امروز، 12 اسفندماه با برگزاری مسابقات رده‌بندی و فینال به کار خود پایان داد.

در مرحله رده‌بندی تیم‌های پیشداد و قلم درباره گزاره «به سبب تمایل دولت به مداخله و تصدی‌گری در اقتصاد مردمی‌سازی اقتصاد جایگاهی در برنامه دولت ندارد» به مناظره پرداختند و در بخش فینال دو تیم تبیان و برهان درباره گزاره «هدف اصلی در تربیت معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان آموزش مسائل عقیدتی سیاسی است نه پرورش علمی معلمان» مناظره کردند و در نهایت براساس تصمیم هیئت داوران، تیم قلم عنوان سوم مسابقات را از آن خود کرد، برهان دوم شد و تیم تبیان مقام اول سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی را به خود اختصاص داد.

انتهای پیام
captcha