کد خبر: 4272035
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰

شرکت ۱۴۳۰ نفر در مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه هلال‌ احمر استان مرکزی

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان مرکزی گفت: یک هزار و 430 نفر در یازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم و نهج‌البلاغه این مرکز شرکت کردند.

یازدهمین دوره مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه هلال‌احمر استان مرکزیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان مرکزی، علیرضا شهرجردی، مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان مرکزی، ۲۵ اسفندماه با اعلام این خبر اظهار کرد: یازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم و نهج‌البلاغه جمعیت هلال احمر استان مرکزی ویژه اعضای جوانان، داوطلبان، کارکنان و خانواده‌های جمعیت هلال‌ احمر به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شد.

وی با اشاره به استقبال گسترده از این مسابقات افزود: در این دوره از رقابت‌ها یک هزار و 430 نفر حضور داشتند که از این تعداد، ۹۰۰ نفر در بخش معارفی، ۲۰۰ نفر در بخش احکام و ۳۳۰ نفر در بخش آوایی شرکت کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان مرکزی با بیان اینکه این مسابقات در دو مرحله شهرستانی و استانی برگزار شد و نفرات برتر به مرحله کشوری راه خواهند یافت، افزود: این رقابت‌ها با هدف ترویج معارف قرآنی و تعمیق آموزه‌های دینی در میان اعضای هلال‌ احمر برگزار شد و در سه بخش آوایی، معارفی و احکام و در رشته‌های قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ قرآن، اذان، نهج‌البلاغه، تفسیر و احکام عمومی امدادگری به اجرا درآمد و داوری این رقابت‌ها را اساتید برجسته قرآنی کشور برعهده داشتند.

حجت‌الاسلام سید رضا میرهاشمی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در جمعیت هلال‌ احمر استان مرکزی نیز ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این رویداد معنوی، بر اهمیت توسعه فعالیت‌های قرآنی در هلال‌ احمر تأکید کرد و گفت: برگزاری این مسابقات، گامی مؤثر در راستای گسترش فرهنگ قرآنی و ارتقای سطح معرفت دینی در میان اعضای این نهاد مردمی است.

وی از برگزاری اختتامیه این دوره از مسابقات همزمان با عید سعید فطر خبر داد و گفت: در اواخر فروردین‌ماه سال ۱۴۰۴ اختتامیه این رویداد ارزشمند برگزار خواهد شد و طی آن، برگزیدگان استانی معرفی و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت و نفرات برتر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.

انتهای پیام
captcha