به گزارش ایکنا از استان مرکزی، مهدی زندیهوکیلی، استاندار مرکزی، 27 اسفندماه در جریان آیین تجلیل از خادمان احداث یادمان چهار شهید گمنام مدفون در محوطه مسجد امالبنین(س) شهر صنعتی کاوه در سخنانی اظهار کرد: یادمان احداث شده برای شهدای گمنام شهر صنعتی کاوه به یک مرکز و پایگاه فرهنگی تبدیل شده است و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی بهمنظور تجلیل از مدیریت شهر صنعتی و افراد دیگر بهدلیل اهتمام جدی در ساخت یک یادمان با بنای فاخر، مراسمی برگزار کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۷ یادمان نیمهکاره شهدای گمنام در استان مرکزی وجود دارد، گفت: انتظار میرود که خیرین، شهرداریها و دهیاریها برای تکمیل عملیات اجرایی احداث یادمانهای نیمهتمام، متناسب با شأن شهدا در سطح استان مشارکت کنند.
استاندار مرکزی با تأکید بر حفظ و اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و عبادی در یادمانهای شهدا پس از احداث و تکمیل بنای آن، تصریح کرد: یادمانهای شهدای گمنام به زیارتگاه و کانون توجه آحاد مختلف مردم تبدیل شده است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی نیز گفت: تجلیل از خادمان شهدا با هدف قدردانی از پشتکار و تلاش آنان در احداث یادمان شهدا صورت گرفته است. پس از خاکسپاری شهدا، احداث یادمان، قریب به ۱۶ سال طول کشید.
سرهنگ غلامرضا کریمی، مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به تدفین ۱۶۵ شهید گمنام در ۷۶ یادمان استان مرکزی نیز بیان کرد: از این تعداد، احداث ۱۷ یادمان شهدای گمنام که عمده آنها در دستگاههای دولتی است نیمهتمام مانده و امیدواریم این یادمانها با مشارکت خیرین تکمیل و هر یادمان به یک پایگاه عظیم فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تبدیل شود.
وی افزود: پنج شهید گمنام استان مرکزی با آزمایشات DNA شناسایی شدهاند که از این تعداد تنها خانواده یک شهید درخواست انتقال شهید گمنام را دادند که با مجوز دفتر رهبر معظم انقلاب منتقل شد و چهار شهید دیگر با موافقت خانواده در استان مرکزی مدفون هستند.
در این آیین از سیدمحمود علمایی، پوریا سیدمصلایی، حسن محمدی، نوید رضایی، روحالله عالمزاده و محمدعلی حقیقتخواه بهعنوان خادمان شهدای شهر صنعتی کاوه با اعطای لوح تقدیر و هدایا تجلیل شد.
انتهای پیام