کد خبر: 4281351
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷

آزمون تخصصی حفظ قرآن کریم با حضور ۶۰ حافظ در ساوه برگزار شد

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ساوه با بیان اینکه آزمون کتبی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با شرکت ۶۰ نفر از حافظان در شهرستان ساوه برگزار شد، گفت: این آزمون گامی برای اعطای مدارک معادل دیپلم، فوق‌دیپلم و لیسانس به حافظان موفق است.

آزمون تخصصی حفظ قرآن کریم در ساوهحجت‌الله جعفری رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ساوه، در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی، اظهار کرد: در این رویداد قرآنی، ۶۰ نفر از حافظان قرآن کریم در سه سطح حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و کل قرآن (۳۰ جزء) به رقابت پرداختند.

وی افزود: این آزمون که با هدف ارزیابی دانش و توانایی حافظان قرآن طراحی شده، مرحله‌ای کلیدی برای دریافت مدارک تحصیلی معادل است. حافظانی که در این آزمون کتبی موفق شوند، در اواخر مردادماه در آزمون شفاهی شرکت خواهند کرد. پس از موفقیت در هر دو مرحله کتبی و شفاهی، مدارک معادل دیپلم برای حفظ ۱۰ جزء، فوق‌دیپلم برای حفظ ۲۰ جزء و لیسانس برای حفظ کل قرآن کریم به آنها اعطا خواهد شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساوه با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه، این آزمون را فرصتی ارزشمند برای تشویق و حمایت از حافظان قرآن دانست و افزود: اعطای مدارک تخصصی نه‌تنها به‌عنوان انگیزه‌ای برای حافظان عمل می‌کند، بلکه جایگاه والای قرآن کریم را در زندگی فردی و اجتماعی برجسته‌تر می‌سازد.

جعفری اظهار کرد: این آزمون در فضایی آرام برگزار شد و شرکت‌کنندگان با آمادگی کامل در آن حضور یافتند. حافظان قرآن از اقشار مختلف، از جمله جوانان و بزرگسالان، در این رویداد شرکت کردند که نشان‌دهنده استقبال گسترده از فعالیت‌های قرآنی در شهرستان ساوه است. 

به گفته وی، نتایج آزمون کتبی به‌زودی اعلام خواهد شد و حافظان واجد شرایط برای مرحله شفاهی آماده خواهند شد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ساوه گفت: این برنامه بخشی از تلاش‌های مستمر این اداره برای توسعه فرهنگ قرآنی و حمایت از فعالان این حوزه در سطح شهرستان و کشور است. انتظار می‌رود با موفقیت حافظان در این آزمون‌ها، شاهد رشد روزافزون فعالیت‌های قرآنی و تربیت نسل جدیدی از حافظان متعهد در منطقه باشیم.

انتهای پیام
captcha