کد خبر: 4285678
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱

تداوم فعالیت مدارس قرآنی در استان مرکزی

عبدالرضا پیرحسینلو مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در بخشنامه ای خطاب به اعضای شورای معاونان این اداره کل، بر تداوم فعالیت مدارس قرآنی در استان مرکزی تاکید کرد.

تداوم فعالیت مدارس قرآنی در استان مرکزیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان مرکزی، عبدالرضا پیرحسینلو مدیرکل آموزش و پرورش استان، در بخشنامه ای خطاب به اعضای شورای معاونان این اداره کل، بر تداوم فعالیت مدارس قرآنی در استان مرکزی تاکید کرد. متن این بخشنامه به شرح زیر است:

با استناد به مصوبات شورای عالی قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پررش استان مرکزی و در راستای سیاست‌های تحولی وزارت متبوع در ترویج فرهنگ قرآنی و تقویت فعالیت‌های آموزشی و تربیتی مبتنی بر قرآن کریم، موارد ذیل جهت اطلاع و اقدام لازم ارسال می‌شود. بدیهی است مسئولیت حسن اجرای این بخشنامه بر عهده مدیران نواحی و مناطق خواهد بود.

تداوم فعالیت مدارس قرآنی: فعالیت مدارس قرآنی در سراسر استان با کیفیت و کمیت مطلوب، همانند سنوات تحصیلی گذشته ادامه خواهد یافت و لازم است پشتیبانی‌های لازم برای اجرای مطلوب برنامه‌های درسی و قرآنی این مدارس فراهم شود.

گسترش مدارس قرآنی: با توجه به تاثیرات مثبت این مدارس در تعمیق معارف دینی و قرآنی دانش آموزان، شایسته است درخصوص توسعه و گسترش این مدارس اقدامات لازم معمول شود.

ثبت نام دانش آموزان در مدارس قرآنی: ضرورت دارد ثبت نام در مدارس قرآنی طبق فرایند سنوات گذشته و با نظارت ستاد ثبت نام مناطق و نواحی انجام پذیرد و شایسته است گزارش‌های دوره‌ای ارزیابی فرایندهای قرآنی و تربیتی این مدارس، توسط معاونت پرورشی و فرهنگی و ادارات تابعه در شورای عالی قرآن، عترت و نماز ارائه شود.

انتهای پیام
captcha